Află și tu ce este Stailer

Publicat pe 20 Aprilie 2021
Pentru a realiza o programare este nevoie de mult timp și răbdare.

Probabil nu de puține ori în viață ai renunțat la ideea de a face programare pentru că apelurile telefonice cu străinii nu sunt chiar pe placul oricui și probabil te afli în aceeași categorie. Pentru a realiza o programare este nevoie de mult timp și răbdare. Locurile sunt ocupate încă de la începutul săptămânii și așa schimbarea de look tot este amânată, până renunți la idee.

Pentru a evita aceste griji și apeluri date în zadar, Stailer vine în ajutorul iubitorilor de frumos. Aceasta este o platformă care permite programarea la salon online, în doar câteva minute și este accesibilă oricui. Stailer activează momentan în Cluj, Iași, Timișoara, Oradea și de curând București și dacă accesezi platforma poți beneficia de serviciile oricărui salon care s-a înscris din aceste orașe.

De ce să alegi Stailer?

Persoanele pentru care timpul este foarte important și mereu insuficient, tehnologizarea vine în ajutor cu diferite metode noi de a realiza anumite lucruri. Stailer face parte din această categorie. Învață să renunți la vechile metode de a sta la cozi interminabile să plătești facturi și așa mai departe. Multe dintre aceste lucruri se pot realiza online, acum și programările la salon.

Stailer este o variantă disponibilă pentru oricine și gratuită. Prin utilizarea acestei platforme poți economisi timp prețios și poți vedea toate saloanele din oraș. Vizita la același stilist, de ani și ani de zile, nu poate aduce schimbarea radicală pe care ți-o dorești. Mulți dintre stiliștii mai vechi în domeniu nu urmează cursuri de perfecționare și de adaptare la noile tehnici. Pe Stailer poți găsi persoana potrivită care să îți schimbe complet look-ul.

Platforma poate fi utilizată chiar și fără cont creat, totuși acesta vine la pachet cu diferite beneficii. Având în vedere că uneori uiți chiar și să bei apă, ai nevoie de un reminder care să îți amintească de ziua și ora programării. Acesta vine la pachet cu un cont creat. Alături de acesta, ai avantajul de a vizualiza toate saloanele la care ai fost și serviciile de care ai beneficiat, astfel încât să poți merge din nou, dacă ai fost mulțumit.

Servicii complete disponibile pe Stailer

Stailer este potrivit atât pentru bărbați cât și pentru femei. Oricine vrea să se bucure de o vizită la salon și să beneficieze de orice serviciu din acest domeniu, poate fi unul dintre utilizatorii Stailer. Platforma are din ce în ce mai mulți utilizatori, datorită utilității ei. Pentru fiecare eveniment din viață important, poți accesa www.stailer.ro si selectezi spre exemplu saloane de make-up din Oradea și barber în Oradea și faci o programare sau chiar două. În acest mod, poți merge cu soțul să vă pregătiți simultan, cu ajutorul unor profesionști în domeniu, pentru marele eveniment.

Fiecare vizită va fi o nouă experiență inedită. La una dintre vizite poți opta și pentru serviciul de cosmetică, în special în perioada aceasta în care se schimbă temperatura destul de des și tenul are de suferit. Tot în acest mod poți obține mult mai ușor o programare la manichiurista ta preferată, fără să fie nevoie să o suni de zeci de ori, iar ea să nu răspundă fiindcă este mereu ocupată.

Orice serviciu din domeniul hair & beauty este la câteva click-uri distanță. Accesează Stailer pentru o schimbare de look și implicit de stare.

Contact: support@stailer.ro

Domenii: Lifestyle

SC EUROPEAN ADVERTISING HOLDING SRL

eAdvertising .generating top results

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!