Agenția de publicitate EVOBRAND dezvoltă serviciile pentru a veni în sprijinul clienților în această perioadă

Publicat pe 27 Octombrie 2020
Agenția de comunicare, publicitate și evenimente EVOBRAND își dezvoltă serviciile și înființează divizii separate pentru domeniile RETAIL, HORECA, MEDICAL-PHARMA, REAL ESTATE și AUTOMOTIVE.

După 9 ani de experiență pe piața de publicitate din România și sute de campanii de promovare realizate, am considerat firesc să venim în întâmpinarea clienților noștri cu servicii integrate și adaptate fiecăruia dintre aceste domenii, pentru care dezvoltăm strategii personalizate.

Echipa agenției realizează identitate vizuală, creație spoturi audio-video, machete presă, publicitate radio-tv-print, design advertorial, layout-uri web, grafică vectorială, bannere web, studii de piață, comunicare corporativă, monitorizare media și oferă soluții de execuție prin servicii de producție publicitară, print digital, print offset, print outdoor, print indoor, dar și servicii profesionale de panotaj outdoor și indoor.

Concepem și realizăm evenimente, conferințe, seminarii, concerte, fashion concept, lansări de brand, lansări de produse și servicii, acțiuni de sampling și nu numai. În cadrul evenimentelor, EVOBRAND oferă servicii de design evenimente și platforme neconvenționale de imagine (concept, decor/scenografie, happening-uri), planning și management.

Prin noua organizare internă suntem și mai pregătiți să oferim servicii integrate de comunicare, de la strategie de brand și creație până la producție, dezvoltare, și implementare. Având în vedere portofoliul nostru de clienți și dinamica pieței, acesta este un pas firesc pe care îl facem în evoluția agenției.

Cea mai mare greșeală pe care o fac companiile într-o perioadă de criză, cum poate fi considerată și cea generată de actuala pandemie, este să taie bugetele de publicitate mergând până la eliminarea lor. Își asumă astfel un risc imens, de a nu se mai regăsi ulterior în preferințele consumatorului, atunci când piața își va reveni. De aceea, recomandăm brandurilor să planifice bugetele de marketing împreună cu agenția, pentru a atinge obiectivele dorite și chiar să caute împreună noi oportunități de promovare.

Despre EVOBRAND

EVOBRAND inițiază și gestionează campanii de promovare Omnichannel, la nivel local și național, oferind cele mai noi concepte în publicitate și soluții creative de implementare a acestora și asigură servicii complete de publicitate, marketing si PR, organizare de evenimente corporate și private, spectacole și scenotehnică completă.

Găsiți toate serviciile de promovare de care puteți beneficia pe www.evobrand.ro.

Domenii: New Media

SC EVOBRAND SRL

Prima agenție de comunicare și publicitate full-service din Craiova și Oltenia, care contribuie cel mai mult la creșterea afacerilor clienților săi, consolidând dezvoltarea pe termen lung a...

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!