Agentia de turism Bavaria Tour a lansat oferta completa pentru Circuite Turistice si Programele Seniori 2019 de la 46 Euro.

Publicat pe 7 Mai 2019
Majoritatea programelor beneficiaza de reduceri. Tarifele incep de la 46 euro cu transport avion inclus. Toate programele au insotitior de grup din partea agentiei. Atentie! Persoanele care se inscriu singure si pentru care agentia nu gaseste un partener nu vor plati diferenta de single.

Agentia de turism Bavaria Tour a lansat oferta completa pentru Circuite Turistice cu Avion sau Autocar pentru 2019, precum si Programele Seniori 2019 de la 46 Euro.

Exemple de circuite si programe seniori:

Circuit Turcia Coasta Licia 8 zile Avion 99 euro cu taxe incluse.

Circuit Istanbul 5 zile Autocar 99 euro cu taxe incluse.

Circuit Dubai Ras Al Khaima Abu Dhabi 7 zile de la 290 euro.

Circuit Enigmele Egiptului 8 zile de la 270 euro.

Circuit Israel de la 260 euro

Sejur Seniori Spania 8 zile avion de la 199 euro

Sejur Seniori Spania 8 zile avion de la 253 euro

Croaziere cu zbor si ghid insotitor de la 334 euro

Nu uitati sa cereti Cardul de Fidelitate.

Cu Cardul de Fidelitate Bavaria Tour acumulati puncte la fiecare excursie achitata. Acestea se transforma ulterior in reduceri de maxim 500 euro.

Posesorii cardului primesc

Reduceri la excursii optionale (mentionate la fiecare program in parte),

Bonusuri, mini vacante la munte si la mare, acces la prelansarile de oferte, consilier personal de vacante, set cataloage gratuite anual, prioritate la informarea cu privire la ofertele Bavaria Tour. Au periodic posibilitatea de a castiga premii atractive prin tragere la sorti participarea la promotiile Bavaria Tour dedicate in exclusivitate clientilor fideli.

Agentia Bavaria Tour are sediul in Bucuresti, zona Piata Romana. Date de contact office@bavariatour.ro, tel 0744300309 si 031.9792


SC Bavaria Concept Tour Srl

Agentia Bavaria Tour a pornit acum aproape 10 ani ca o afacere de familie, fiica este cea care se ocupa in principal de agentie si provine dintr-o familie de sasi din Brasov. In 2014 compania a...

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!