Agentia Fortin pune accentul pe promovarea online prin servicii personalizate de creare site prezentare

Publicat pe 21 Mai 2018
Fiecare business, companie sau afacere are o poveste. In marketing, aceasta se poate transforma intr-un instrument puternic de comunicare si promovare a identitatii de brand, oferind vizibilitate in mediul online.

Fortin este o agentie de marketing digital care asigura servicii de creare site prezentare profesionale, menite sa transpuna fiecare poveste intr-o platforma online autentica si eficienta.

Astfel, clientii si partenerii sunt la curent cu toate produsele si serviciile oferite, atat de pe desktop, cat si de pe smartphone sau alte device-uri mobile.

Etape creare website – Fiecare detaliu conteaza!

Echipa Fortin urmeaza mai multe etape bine stabilite pentru a construi website-uri personalizate si eficiente. Acestea sunt:

1. Analiza proiectului – Primul pas consta intr-o discutie aprofundata cu beneficiarul website-ului. Aceasta metoda permite ambelor parti sa identifice si sa stabileasca obiectivele proiectului, publicul tinta, situatia competitiei si multe alte aspecte utile.

2. Web design si continut – In aceasta etapa se pun bazele design-ului grafic si a unei strategii de continut, intrucat oamenii trebuie sa aiba acces facil la informatii de calitate, prezentate cat mai clar si atractiv.

3. Publicarea si optimizarea website-ului – Dat fiind ca peste jumatate din traficul unui website provine de pe device-uri mobile, site-ul trebuie sa fie responsive pentru toate rezolutiile.

4. Optimizare SEO – Google este un partener de nadejde in mediul online, asa ca procesul de optimizare SEO este obligatoriu pentru o prezenta superioara in rezultatele de cautari.

5. Training – Viitorii proprietari sunt instruiti in legatura cu administrarea website-ului, actualizarea continutului si alte chestiuni de control si operare. De asemenea, acestia primesc suport tehnic oricand este necesar, astfel ca website-ul este perfect functional fara intrerupere.

Un website de prezentare invita potentialii clienti sa exploreze, cu incredere, domeniul tau de activitate

Orice website de prezentare trebuie sa fie pe placul clientilor si partenerilor atat din punct de vedere functional, cat si informativ. Aceste platforme online nu sunt doar o combinatie de text si imagini, ci o vitrina de prezentare a gamei de servicii si produse.

Nevoile consumatorilor sunt diferite, astfel ca un website trebuie sa contina informatii precum: date de contact, preturi, descrieri tehnice, imagini clare ale produselor si multe alte detalii care sa atraga publicul si sa castige increderea acestuia.

Aspectele tehnice sunt la fel de importante, astfel ca nu trebuie neglijate detaliile ce transforma un website de prezentare intr-o platforma de vanzari online. In acest caz, website-urile sunt personalizate cu sisteme de gestiune, plati sau rezervari online, sigure si eficiente.

Creare site prezentare pentru clienti, vizitatori si parteneri

Realizarea unui website contribuie la extinderea prezentei in mediul online si, implicit, la dezvoltarea naturala a oricarei afaceri. Agentia Fortin detine instrumentele necesare pentru a redefini si repozitiona orice brand, transformand ”niste simpli vizitatori” in clienti fideli.

Fiecare website este unic si se inspira din valorile antreprenorilor care doresc sa evolueze prin mijloace digitale. Astfel, se creeaza o imagine pozitiva care indeamna vizitatorii sa revina de fiecare data cand au nevoie de produse sau servicii bine structurate si implementate intr-un website profesional de prezentare.

Aceasta performanta este posibila prin serviciile de creare site prezentare, despre care puteti afla mai multe informatii accesand Fortin.agency

Date de contact

Telefon: 0747 919 237

E-mail: office@fortin.agency

Domenii: IT

AGENTIA FORTIN SRL

Agenția Fortin aduce împreună o echipă formată din artiști web design, art direction, copywriting, programare și SEO pentru a dezvolta concepte de comunicare profitabile.

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →