Ai nevoie de un distribuitor veterinar? Descopera ce produse iti poate furniza!

Publicat pe 5 Februarie 2021
Urmeaza sa-ti deschizi un cabinet veterinar si vrei sa te pregatesti deja pentru a incepe sa primesti pacienti?

Alege sa colaborezi cu un distribuitor veterinar: www.veteco.com/, care iti poate asigura toate tipurile de produse de care ai nevoie.

Este mult mai usor sa le comanzi pe toate de la acelasi furnizor, astfel incat sa cunosti calitatea de care ai parte si sa ai garantia ca ori de cate ori iti trebuie o realimentare a stocurilor, stii exact la cine sa apelezi! Ce tipuri de produse iti sunt necesare? Descopera-le acum!

Antiparazitare de la un distribuitor veterinar de incredere

Intrucat cainii si pisicile petrec in general foarte mult timp afara, animalele sunt predispuse la dezvoltarea unor paraziti si a unor virusi, care trebuie eliminati cu ajutorul unor produse de calitate. De aceea, atunci cand oamenii iti trec pragul si au nevoie de tine pentru procesul de deparazitare, trebuie sa fii pregatit si sa ai atat capsule, cat si spray-uri care pot fi folosite usor. De exemplu, recomanda stapanilor de animale sa administreze capsulele pe cale orala, daca este posibil, iar daca nu, sa le amestece in hrana umeda pe care o dau prietenilor lor de companie. Spray-urile sunt mult mai usor de folosit, dar este important ca animalele sa le suporte.

Vaccinuri

Vaccinurile pentru necuvantatoare se impart in 2 categorii principale, in functie de motivul pentru care se administreaza:

• esentiale – din aceasta categorie fac parte vaccinurile care ajuta animalele sa se fereasca de diferite virusuri. Ele trebuie administrate in primele saptamani de viata, in baza rasei din care fac parte necuvantatoarele. Ulterior, dupa aproximativ un an urmeaza rapelul, adica cea de-a doua doza de vaccin;

• neesentiale – vaccinurile neesentiale au rol de preventie, ajutand animalele sa se protejeze de diferite boli, asa cum este, de exemplu, gripa de sezon.

Antibiotice si antiinflamatoare

In situatii grave, in care starea de sanatate a necuvantatoarelor o impune, trebuie sa stii cum sa recomanzi cele mai bune antibiotice si antiinflamatoare. Ai grija sa le spui stapanilor cate capsule trebuie sa ofere animalelor pe zi, dar si cum sa le modifice alimentatia, astfel incat sa nu intampine probleme la nivelul sistemului digestiv.

Suplimente nutritive

In ceea ce priveste suplimentele nutritive, ele sunt variate, in functie de motivul pentru care sunt folosite. De exemplu, poti recomanda stapanilor de animale sa le cumpere acestora suplimente speciale pentru imbunatatirea modului in care functioneaza sistemul digestiv, dar si suplimente pentru piele ori pentru blana, care sa ajute necuvantatoarele sa aiba parte de o sanatate excelenta si de un aspect fizic de invidiat!

Produse de igiena

Pe lista de produse pe care le mai poti comanda de la distribuitorul tau veterinar se afla si produsele de igiena pentru animale. Balsamuri de par, geluri pentru curatarea urechilor, sampoane – toate acestea te ajuta sa le oferi pacientilor tai cele mai bune tratamente. Atat pisicile, cat si cainii trebuie spalati cu produse profesionale din cand in cand!

Inainte de a incheia un contract in vederea obtinerii produselor de care ai nevoie la cabinetul veterinar, verifica daca poti primi in timp util tot ce iti trebuie pentru a ingriji animalele. Mai mult, actioneaza intotdeauna cu profesionalism, pastreaza-ti calmul daca necuvantatoarele devin agresive si recomanda stapanilor lor cel mai bun vaccin veterinar, vezi aici, pe care sa-l administreze animalelor, dar si produsele de igiena pe care sa le foloseasca!

Veteco.ro iti pune la dispozitie tot ce ai nevoie in cabinetul medical, oferindu-ti doar produse de calitate, care anterior au fost atent testate de catre experti in domeniul veterinar!

Date de contact:

E-mail: office@veteco.ro

Telefon: +40 264 597 008

Domenii: Retail

AGENTIA FORTIN SRL

Agenția Fortin aduce împreună o echipă formată din artiști web design, art direction, copywriting, programare și SEO pentru a dezvolta concepte de comunicare profitabile.

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!