Ai nevoie de un laptop second hand ieftin?

Publicat pe 4 Octombrie 2019
In lumea de azi, aproape toata lumea are propriul computer. Si de multe ori necesita nu numai putere, ci si mobilitate.  In ultimii 10 ani, mii de modele de laptopuri au aparut si au disparut de pe piata - puternice si slabe, ieftine si scumpe. Modelele de la diferiti producatori sunt foarte asemanatoare intre ele, cu exceptia unui detaliu, posibil decisiv.

Modelele vechi, intr-un fel sau altul, concureaza cu cele noi. Toate acestea caracteristici provoaca anumite dificultati. In magazinul online poti gasi un laptop second hand Bucuresti de cea mai buna calitatea si de la un vanzator de incredere. De asemenea, poti opta pentru un laptop refurbished Bucuresti marca MacBook, Dell Latitude, Fujitsu, Lenovo si multe alte marci de renume, la un cost semnificativ mai mic decat pretul pentru modele noi.

Laptop second hand si refurbished – ce sa cumperi?

Ce sa cauti atunci cand alegi un laptop second hand? Primul lucru pe care trebuie sa il decizi, este in ce scop ai nevoie de un laptop, fie el second hand sau refurbished. Iata cateva clase de laptop la mana a doua, pe care le poti cumpara din magazinul online preturibune.ro.

Patru clase de laptopuri second hand si refurbished

1. Laptop-uri de birou. Astfel de laptopuri second hand sau refurbished sunt concepute pentru a lucra cu text, tabele, prezentari, si, de asemenea, cu ajutorul lor poti asculta muzica sau poti viziona un film. Laptop-urile din aceasta clasa sunt cele mai accesibile si sunt cele mai cautate de clienti.

 

2. Laptop second hand sau refurbished Multimedia. Este destinat lucrarilor mai serioase: cu grafica, fotografii si videoclipuri. Pot reda filme de inalta calitate si pot sustine jocuri medii. Pe piata ocupa segmentul mediu.

 

3. Laptop second hand sau refurbished pentru jocuri. Este cel mai puternic tip de laptop second hand, care poate face fata jocurilor grele si programelor grafice. Nu este surprinzator ca sunt si cele mai scumpe.

 

4. Laptopurile de imagine sunt realizate din materiale de inalta calitate - metal si sticla, arata frumos, totul in ele este gandit pana in cele mai mici detalii. De asemenea, au ecrane bune, procesoare, placi video de buna calitate.

Caracteristici laptop second hand si refurbished

Specificatiile sunt importante si atunci cand alegeti un laptop second hand sau un laptop refurbished. De obicei, producatorul nu conteaza, deoarece toti producatorii fabrica aproximativ acelasi tip de dispozitive pentru acelasi segment de pret. 

Ecranul este una dintre cele mai importante parti ale unui laptop. Prin urmare, incearca sa achizitionezi un dispozitiv cu un ecran de inalta calitate. Astfel, o rezolutie de 1366 x 768 pixeli este potrivita numai pentru lucrul cu text. Pentru editari video, o rezolutie de 2560 pe 1800 sau 1920 pe 1080 pixeli este convenabila. Ofera claritatea maxima a fonturilor si imaginilor.

 

Un laptop bun ar trebui sa aiba un ecran mat, deoarece ecranele lucioase sunt foarte stralucitoare. Acum tehnologia IPS este considerata cea mai avansata - astfel de ecrane au un contrast ridicat si unghiuri de vizualizare bune.

 

Marimea conteaza si ea. Diagonala standard este considerata a fi de 15,6 inch, in timp ce solutiile mai compacte sunt echipate cu matrice cu diagonala de 14, 13,3, 11,6 si 10,1 inch. Ultrabook-urile au in principal o diagonala de 13 inch, deoarece aceasta dimensiune este recunoscuta drept cea mai buna din punct de vedere al mobilitatii si al usurintei de utilizare.

Domenii: Retail

EDCORA IT SERVICES SRL

Reunim cele mai importante tehnici și tactici de optimizare si promovare online. Edcora transformă bugetul de promovare din cheltuială în investițe profitabilă. EDCORA iți oferă soluția perfectă...

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →