Ai o firma? De ce este indicat sa cumperi imprimante second hand si nu unele noi

Publicat pe 14 Decembrie 2017
Daca detii o firma, cu siguranta stii cat de importanta este o imprimanta. Intr-o companie, intotdeauna se gaseste cate un contract de printat, un document de copiat sau un buletin de scanat. Insa pe cat de utila este o imprimanta noua, pe atat este de scumpa. Din acest motiv, o solutie ideala pentru tine si firma ta o reprezinta achizitionarea unei imprimante second hand. In continuare, vom vorbi despre avantajele imprimantelor second hand pentru firme mici si mijlocii, unde bugetele pentru achizitii interne nu sunt mari si banii trebuie investiti inteligent.

In primul rand, marele avantaj al unei imprimante second hand il reprezinta pretul, atat de achizitie cat si cel al consumabilelor, care este mai mic in comparatie cu cel al modelelor noi.

In al doilea rand, avand in vedere ca volumul de printare intr-o companie este mediu spre mare, viteza de tiparire ar trebui sa fie principala caracteristica pe care sa o iei in considerare in momentul achizitiei. Pentru a preintampina momentele incarcate, in care toata lumea are nevoie sa printeze ceva pentru propriul departament, este recomandata investitia intr-o imprimanta rapida, care va elimina zeci de minute de asteptare si poate duce la cresterea productivitatii. Aceasta caracteristica este cu atat mai importanta daca in compania ta nu se printeaza doar pagini cu text, ci si grafice sau imagini. In mod firesc, tiparirea acestora dureaza mai mult.

Un alt avantaj al imprimantelor second hand este ca acestea provin de obicei de la producatori renumiti si, de cele mai multe ori, sunt modele de top. Companiile mari inlocuiesc periodic electronicele cu unele de ultima generatie, scotand astfel din uz imprimante si alte produse care inca au o durata de viata indelungata. Practic, cumparand o imprimanta second hand, vei primi un produs cu performante similare unuia de top, insa la un pret mult mai mic. Totusi, pentru a fi sigur ca faci o investitie inteligenta si de viitor, trebuie sa apelezi la o companie de incredere.

Interlink, companie care comercializeaza inca din 1997 echipamente IT second hand, are in oferta sa numeroase imprimante second hand. Printre acestea se numara atat imprimante laser monocrom, laser color si multifunctionale, cat si imprimante matriceale (cu cerneala), scanere sau faxuri. Imprimantele second hand din oferta Interlink provin de la producatori cunoscuti precum Canon, Dell, Epson, HP, Lexmark, Ricoh, Samsung sau Xerox si au o viteza de printare alb-negru intre 12 si 62 de pagini pe minut si o viteza de printare color intre 20 si 41 de pagini pe minut.

Pe langa produsele propriu-zise, la Interlink beneficiezi si de numeroase alte avantaje. In primul rand, garantia unei imprimante second hand este de 12 luni, care poate fi prelungita pana la 5 ani, prin intermediul serviciului de garantie extinsa. In al doilea rand, beneficiezi de transport gratuit la comenzi de peste 150 de Lei, de livrare rapida in maximum 48 de ore in toata tara si de posibilitatea de a returna produsele in maximum 60 de zile. Nu in ultimul rand, la fiecare comanda vei primi 5% din valoarea acesteia sub forma de credit, pe care il vei putea folosi pentru a plasa noi comenzi pe site-ul Interlink.

Domenii: Afaceri

Adserving iAgency.ro SRL

iAgency este o agentie interactiva, specializata în servicii de SEO, Web Design si Social Media. Misiunea agentiei este de a oferi servicii creative de marketing online care sa aduca rezultate...

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!