Ai probleme cu auzul? Mergi la un centru de protezare, unde poți face gratuit analizele

Publicat pe 5 Octombrie 2020
Cele mai mici indicii care semnalează pierderea auzului trebuie tratate cu maximul de atenție. Altfel, poți evolua de la o pierdere ușoară, la pierderea profundă a auzului, ireversibilă.

Astăzi, există aparate auditive performante, de ultimă generație, neobservabile, ce permit o reintegrare socială rapidă.

Te poți bucura din plin de viață, de socializare și de toți cei dragi din jurul tău, cu ajutorul acestor device-uri ușor de purtat și de întreținut, ce nu prespun niciun efort din partea ta. O viață fericită și sănătoasă este o prioritate. E timpul să mergi la un consult de specialitate, chiar dacă există doar mici semnale care indică pierderea auzului. Există centre de protezare unde analizele specifice sunt chiar gratuite. Află mai multe detalii!

Problemele ușoare de auz trebuie tratate la timp 

Există 4 grade de pierdere a auzului: ușoară, moderată, severă și profundă. Deși par a fi niveluri distincte cu o mare distanță între ele, poți ajunge foarte ușor de la gradul I la gradul IV, daca nu acorzi suficientă atenție problemelor cu care te confrunți. Fii atent la fiecare semnal!

Daca nu reușești să auzi soneria de la ușă sau îți este imposibil să percepi mesajele transmise de ceilalți într-un context zgomotos sau în șoaptă, nu mai amâna. Sunt indicii care semnalează o pierdere ușoară sau moderată a auzului, ce poate deveni ireversibil o pierdere severă sau profundă, dacă nu este tratată la timp. În doar 15 minute poți afla în ce categorie te încadrezi, cu ajutorul analizelor de specialitate practicate în centrele de protezare auditivă.

Simți că ți-ai pierdut auzul? Efectele pe termen lung ale netratării la timp

Pentru că problemele cu vederea sunt mai frecvent întâlnite decât cele de pierdere a auzului, luăm un scurt exemplu: nu ai fost la timp sa îți faci ochelari, așa că dioptriile de care ai nevoie acum sunt mai mari. Daca ai fi mers la timp la un consult de specialitate, ai fi avut – implicit – și soluția, iar situația nu s-ar fi agravat. Ei bine, exact așa se întâmplă și în domeniul auditiv.

Riști să te confrunți cu o pierdere severă sau chiar profundă a auzului, daca nu dai importanță simptomelor timpurii. Pe termen lung, îți va fi tot mai greu să interacționezi cu cei din jur, vei evita să te prezinți la evenimente cu zgomot puternic de fundal și vei întâmpina dificultăți în socializare. Tendința de izolare este cel mai comun efect secundar, de nedorit.

Wesound.ro, Centrul de Protezare Auditivă unde poți face analiza urechii GRATUIT

Unul dintre cele mai importante centre de protezare auditivă din țară, cu sedii în București și în Iași, este WeSound.ro. Experții pe care îi vei întâlni aici au o vastă experiență practică, iar toate soluțiile cu care vin în întâmpinarea ta sunt de ultimă generație.

Fiecare aparat auditiv propus de WeSound.ro este modern, flexibil, mobil, ușor de purtat în orice moment al zilei. În plus, specialiștii de la acest centru se asigură că primești tratament personalizat, în funcție de gradul de avansare al pierderii auzului și de stilul tău de viață. Vei fi primit cu respect, cu căldură și cu profesionalism de către echipa de experți a acestui centru. „Să auzim împreună!” este deviza lor. Poți face audiograma gratuit la Centrul de Protezare WeSound.ro.

Date de contact:

Tel: +4031/4205378

E-mail: office@wesound.ro

Domenii: Farma/Medical

AGENTIA FORTIN SRL

Agenția Fortin aduce împreună o echipă formată din artiști web design, art direction, copywriting, programare și SEO pentru a dezvolta concepte de comunicare profitabile.

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →