Alcool Discount - un etalon pentru băuturile internaționale

Publicat pe 10 August 2020
Alcool Discount va oferă o gama largă și variată atât de vinuri albe cât și de vinuri roșii potrivite pentru a vă încânta simțurile și adecvate pentru orice ocazie. Fie ca preferi vin sec, demisec, dulce sau demidulce la noi pe site găsești branduri internaționale din cele mai alese băuturi alcoolice.

Vinurile pe care le găsiți la noi în site sunt de calitate superioară dintre cele mai celebre branduri internaționale. Obținute din soiuri speciale, cu struguri atent selecționați, vinurile comercializate pe Alcool Discount au o poveste în spate. Produse prin diferite tehnici, tradiționale sau moderne, vinurile roșii sau albe au un gust inconfundabil, iar acesta este și motivul celebrității lor.

Fiecare sortiment de vin are o aromă specială și un gust aparte. Alegerea corectă constă în autenticitatea producatorului, în calitatea strugurilor din care este compus vinul și de preferințele dumneavoastră. Pe site-ul nostru găsiți vinuri seci, demiseci, dulci sau demidulci, vinuri de import, produse în tari cu renume.

Vinurile albe- alegerea perfectă pentru momentele importante

Vinurile albe regăsite pe site-ul Alcool Discount se bucură de un renume mondial, fiind apreciate atât de către specialiștii din domeniu cât și de iubitorii gustului autentic. Fiind importate de la producători de renume precum sunt Chateau Carbonnieux, Cantine di Marzo sau Vieux Papes, vinurile albe de pe site-ul nostru îmbină perfect noblețea soiurilor celebre cu starea de bine și gustul inconfundabil.

Vinurile albe sunt obținute din soiuri atent selecționate, recunoscute în întreaga lume, recomandate pentru potențialul lor de a produce numai băuturi alcoolice de calitate. Mai mult decât atât, sunt respectate cu strictețe toate condițiile specifice de cultivare a viței de vie precum și de procesare a vinului, îmbuteliere și etichetare.

Așadar, o sticlă de vin alb bun se poate recunoaște cu usurinta prin culoarea și textura lui, dar și prin aspectul estetic al sticlei. Vizitează acum site-ul nostru la secțiunea bauturi online și adaugă în coș sticla ta preferată de vin.

Vinurile roșii- esențiale momentelor de relaxare și serilor de neuitat

Vinurile roșii au o textură catifelată, aroma delicată și un gust extraordinar. Acestea sunt perfecte pentru momentele de relaxare după o zi obositoare, dar și pentru evenimentele importante din viața dumneavoastră. Fiind o gamă de vinuri deosebit de populară, nenumărate soiuri de viță de vie sunt cultivate în regiuni viticole importante și celebre.

Vinul are o culoare închisă, nuanțe de roșu spre purpuriu, datorită antioxidanților pe care îi conține, este opac și are un gust puternic.

Pe site-ul nostru, producătorii importanți de vin rosu, cum sunt Gimenez Mendez, Lambrusco Emilia sau Roche Mazet garantează calitatea incontestabilă a băuturii și a strugurilor din care este preparată. Fie ca vă doriți vinuri roșii cu arome mai fructate sau vinuri maturate, aici găsiți o mulțime de sortimente care se potrivesc perfect cu gusturile dumneavoastră.

Magazinul nostru Alcool Discount oferă posibilitatea de a vă rezerva produsele dorite în magazinele fizice, astfel încât costul de livrare sa fie zero. Ne gasiti la:

  • AlcoolDiscount Tineretului - Strada Lanariei 93-95 (metrou Tineretului), sector 4, telefon 0751.139.641, email: tei@alcooldiscount.ro
  •  AlcoolDiscount Tei - Strada Teiul Doamnei 13, sector 2, telefon 0751.139.653, email: tei@alcooldiscount.ro

De asemenea, comenzile pot fi livrate și prin curier, iar taxa de livrare este de doar 9,98 de lei în București și 19.98 de lei în țară.

Comanda va ajunge la dumneavoastră în cel mai scurt timp. Pentru comenzile plasate în București livrarea se va face în 24-48 de ore, iar pentru comenzile plasate în afara Bucurestiului, termenul de livrare este de 24-72 de ore. 

Domenii: Retail

Digital Workforce SRL

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →