Alcool Discount - varianta e-commerce a Procer Company

Publicat pe 30 Octombrie 2020
Alcool Discount este un magazin atât online, cât și fizic, în care se comercializează băuturi alcoolice și non-alcoolice. Gama variată de produse, seriozitatea, raportul perfect între calitate și preț sunt doar câteva dintre caracteristicile principale ale acestui magazin.

Despre Procer Company

Procer Company este una dintre cele mai complexe firme de import, export și distribuție de băuturi alcoolice din sud-estul Europei. Pe piața din România, Procer Company este prezentă din anul 1990, iar în prezent are peste 1.000 SKU de băuturi atent selecționate, care se află întotdeauna în stoc.

Gama de produse a celor de la Procer Company cuprinde băuturi din toate categoriile principale, iar portofoliul lor este structurat în trei mari categorii principale:

  • Băuturi celebre - sunt brandurile apreciate la nivel național și internațional, cunoscute în întreaga lume.
  • Băuturi entice - sunt băuturile destinate bucătăriei cu specific sau comunităților din următoarele zone: ASIA (Thailanda, China, Vietnam, Indonezia, Japonia, India etc); Europa (Franța, Italia, Belgia, Spania, Grecia, Polonia, Bulgaria; Finlanda - Laponia etc); America (SUA, Canada, Mexico, Uruguay, Brazilia, Chile, Argentina etc); Australia.

Mai mult decât atât, la această categorie Procer Company este cel mai complex furnizor.

  • Băuturi ” value for money”- sunt băuturile spirtoase, răcoritoare și alcoolice cu cel mai bun raport calitate-preț.

Produsele Procer Company se regăsesc la nivel național în toată România, atât pe rafturile marilor rețele cât și în piața tradițională on și off trade.

Din dorința de a fi mai aproape de clienții săi, Procer Company are și o variantă e- commerce reprezentată de Alcool Discount.

Ce este Alcool Discount?

Așa cum reiese și din titlu, Alcool Discount este varianta e-commerce a Procer Company. Astfel, din anul 2009 pe Alcool Discount se comercializează băuturi alcoolice din întreaga lume.

Cu o gamă variată de produse în care se regăsesc sortimente etalon din fiecare categorie importantă, precum vin, whisky, coniac, vodka, gin, rom, tequila, lichior sau bere. Tot aici găsești și băuturi tradiționale sau de colecție.

Toate produsele AlcoolDiscount provin din import, din țări precum: Regatul Unit, Belgia, Germania, Austria, Franța, Spania, Italia, Portugalia, Grecia, Turcia, Republica Moldova, Bulgaria, Rusia, Estonia, Lituania, Polonia, Republica Cehă, Coreea de Sud, Uruguay, Liban, Ungaria. Toate produsele din oferta AlcoolDiscount sunt 100% originale și sunt achiziționate în conformitate cu legile și reglementările României și ale Uniunii Europene. Importarea întregii oferte pe care o are în prezent permite să aibă cele mai mici prețuri din piață într-un procentaj de 80%.

Dacă îți dorești o băutură bună, originală și de calitate absolută poți plasa o comanda pe site sau poți merge în magazinele fizice din:

  • AlcoolDiscount Tineretului - Strada Lanariei 93-95 (metrou Tineretului), sector 4.
  • AlcoolDiscount Tei - Strada Teiul Doamnei 13, sector 2.
  • AlcoolDiscount Titan - București, Bd. 1 Decembrie 1918, nr. 41, bl. P108, parter, sector 3.

De asemenea, livrarea produselor din comenzile plasate online au un termen extrem de mic: pentru București livrarea se face în 24 - 48 de ore, iar în țară termenul de livrare este cuprins între 24 - 72 de ore.

Alcool Discount oferă asistență în timp real pentru orice cerință. Fie că ești în căutarea cadoului perfect sau că ai nevoie de un volum mai mare de băuturi (pentru evenimente sau pentru propria ta afacere), toate informațiile de care ai nevoie îți vor fi comunicate în timp real, iar procesarea comenzii se face imediat după plasarea acesteia.

Contact Procer Company & Alcool Discount:

Telefon: 021.335.53.82; 021.335.53.83

Email: office@alcooldiscount.ro

Domenii: Retail

Digital Workforce SRL

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!