Alege aparate șaorma de calitate, pentru un plus de profitabilitate

Publicat pe 14 Martie 2019
Distribuitorii de echipamente HoReca oferă celor interesați aparate șaorma profesionale capabile să aducă un profit crescut agenților economici care le folosesc.

Niște dotări performante sunt neapărat necesare chiar și dacă e vorba de un mic chioșc stradal,ori de o rulotă alimentară, în condițiile în care pe acest segment de produse fast food există acum o concurență acerbă.

 Românii sunt mari iubitori de asemenea delicii rapide, iar acest lucru a făcut ca să existe șaormerii pretutindeni, afacerile de acest gen luându-se la întrecere de la egal la egal cu gogoșăriile și covrigăriile tradiționale. 

Cu o investiție rezonabil de mare se poate dota un spațiu cu echipamente de pregătire și vânzare shaorma în așa fel încât ele să se poată amortiza într-un termen de timp foarte scurt. Deci merită cu prisosință la efortul financiar. 

Tipuri de aparate de pregătit șaormaDacă veți analiza ofertele distribuitorilor de echipamente fast food o să observați că există două mari categorii de produse de acest gen:

Aparatele gyros/shaorma electrice sau pe gaz?

Pe site-ul de prezentare TC Romania găsești o varietate de echipamente din ambele categoriei. Dacă nu poți lua singur o decizie, folosind filtrele de căutare (unde pot alege după înălțimea, adâncimea, lățimea, putere), poți contacta cu încredere reprezentanții companiei, ei îți pot oferi cele mai bune sfaturi în acest sens, în funcție de bugetul disponibil și de spațiul alocat în unitatea ta pentru acest aparat fast food la modă.

Echipamentele gyros/shaorma electrice sunt realizate din oțel inox performant și dotate cu plăci ceramice ce asigură o exploatare eficientă a energiei folosite și întrerupătoare ergonomice. Au tăvițe de colectare și scurgere grăsimi reziduale și un număr generos de zone de lucru (6 - 8) și 2 rotații pe minut.

Aparatele gyros/șhaorma pe gaz profesionale sunt confecționate din oțel inox, dotate cu arzătoare ceramice cu infraroșu ce acționează independent și sunt prevăzute cu plasă de protecție din oțel inoxidabil. Au valvă de siguranță și termocuplă, tăviță colectare și scurgere grăsimi reziduale. Pot funcționa alimentate cu orice tip de gaz (GPL, gaz natural etc.).

Un dispozitiv șaorma este o interpretare modernă a modului orizontal de frigere a cărnii practicat pe vremuri de către oameni.

Cum o țepușă ca odinioară care să fie învârtită la intervale egale pentru o frigere uniformă a cărnii de porc, miel, pui, vită este mai dificil de amenajat într-o unitate horeca modernă, iată că s-a inventat frigăruia verticală care economisește spațiu și care frige carnea ce se rotește pe țepușe într-o încercare de reamintire a modului tradițional de gătire în natură a vânatului.

Cum trebuie să fie un echipament de pregătit șaorma?            

1. Durabil

Orice agent economic care își desfășoară activitatea în domeniul fast food știe că un echipament profesional destinat producerii acestui preparat delicios adorat de români va fi exploatat la maxim, tocmai din acest motiv nu trebuie să se facă rabat la calitate și să fie ales de la un distribuitor de aparate șaorma cel mai bun produs posibil în limita bugetului disponibil.

În acest fel, proprietarul unei șaormerii va avea satisfacția unei bune investiții, echipamentul achiziționat fiind realizat din materiale solide, care nu se deteriorează ușor și poate ca să fie utilizat fără probleme chiar și mai mulți ani.

Ideea este că un echipament fast food bun ar trebui înlocuit mai degrabă atunci când se uzează moral, decât atunci când prezintă anumite defecțiuni de ordine mecanic sau electric.2. De mărimea potrivită

Un lucru foarte important la achiziționarea unui aparat de pregătit șaorma îl reprezintă mărimea acestuia. 

Există tendința de a se considera că, din moment ce acest echipament nu este unul deplasabil în cadrul bucătăriei profesionale, ci unul fix, nu prea contează cât de mare este acesta. Total greșit. Dacă aparatul pentru șaorma nu este corect dimensionat, în loc să permită un gătit ușor al produsului respectiv, va reduce mult productivitatea în muncă.

Deoarece vorbim despre preparate speciale vândute ca mâncare rapidă, de multe ori stradal, cu cât pregătirea acestora este mai scurtă și mai ușoară, cu atât profitul este mai mare. Cu cât este mai bine integrat echipamentul pentru șaorma în spațiul unității, cu atât personalul va putea să se deplaseze mai ușor și nu va fi în comodat de acest aparat gastronomic fast food.

3. Fiabil

În momentul achiziționării, cei interesați ar trebui să se orienteze spre un aparat șaorma performant, dar cât mai simplu de folosit, așa încât porțiile să fie apreciate de clienți ca fiind corect pregătite: nici crude, dar nici arse, însă foarte repede preparate.

4. Cu setări optime de temperatură 

Aparatele moderne de șaorma au diferite setări de temperatură, lucru deosebit de important, deoarece în acest fel se poate garanta o gătire corectă a produsului fast food. 

5. Cu tija potrivită
 

Cele mai multe aparate șaorma au o singură tijă, dar aceasta trebuie să fie suficient de groasă pentru a menține carnea în poziția corectă. În plus, echipamentele gastronomice menționate se pot folosi și la gătirea altor preparate, de exemplu kebab.

Domenii: Afaceri

Accent Adserving Agency SRL

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →