Alege masini germane pentru performanta si fiabilitate

Publicat pe 22 Octombrie 2019
Atunci cand te raportezi la achizitia unei masini second hand, primele doua lucruri la care te gandesti aproape instant sunt: avantajul de incontestat al unui pret mic si dezavantajul eventualitatii unor probleme ascunse.

Totusi, piata de auto second hand prezinta oferte generoase in prezent, astfel ca ai toate sansele sa gasesti o masina superba la un pret cu aproape 50% mai mic fata de cel al unei masini noi.

Cei mai multi oameni aleg auto Germania atunci cand doresc sa achizitioneze o masina SH, deoarece aceasta tara este asociata cu calitatea superioara si performanta.

Cum sa alegi o masina second hand?

Alegerea unei masini second hand poate fi dificila, din cauza presiunii mai mari de a identifica o masina fiabila, fara probleme, care sa necesite reparatii costisitoare, dar si din cauza ofertei limitate de modele comparativ cu cea de masini noi. Iata cativa pasi folositori in gasirea masinii ideale pentru tine:

- Creeaza o lista a caracteristicilor si dotarilor pe care ar trebui sa le ofere noua masina. Aceasta lista te ajuta sa identifici ce nevoi doresti sa iti fie indeplinite de viitoare masina. Poate este vorba despre consum redus, portbagaj incapator, un anume sistem multimedia, diferite sisteme de siguranta sau de asistenta tehnica. Orice te poate ajuta pentru o experienta placuta;

- Creeaza o lista cu cateva modele de masini care incorporeaza toate acele caracteristici necesare tie. Noteaza doua sau trei branduri din care sa poti alege cateva modele;

- Identifica un dealer autorizat de incredere. Pasul acesta este foarte important, deoarece cumpararea unei masini second hand poate fi “sensibila”. Un dealer te asigura de functionarea corecta a masinii, fata de un vanzator independent care iti poate vinde ceva defect. Autogeist.ro detine un parc auto in Galati cu un numar impresionant de masini, unde poti obtine asistenta profesionista in identificarea autovehiculului ideal;

- Solicita toate actele masinii pentru a te asigura ca totul este la zi din punct de vedere legal si mecanic. De asemenea, verifica istoricul masinii. Un dealer ar trebui sa iti puna la dispozitie acest istoric, precum si toate actele;

- Solicita o verificare mecanica. Dupa ce ai identificat masina perfecta, solicita o verificare independeta prin intermediul unui mecanic profesionist. In ciuda verificarilor amanuntite pe care le face un dealer inainte de punerea in vanzare a unei masini, este mai sigur sa verifici inca o data;

- Test drive: dupa toate aceste verificari, urmeaza si testul pe sosea. Doar conducand masina vei observa anumite detalii. Deci mergi cu viteza, testeaza franele, fii atent la volan, verifica cutia de viteze, testeaza virajul, testeaza toate sistemele din masina.

Alegerea de auto Germania poate fi foarte avantajoasa. Toate lumea cunoaste si iubeste marcile BMW, Audi si Mercedes. Motoarele durabile, interiorul modern, tehnologia avansata sunt cateva din caracteristicile specifice masinilor germane care le plaseaza pe locul unu in lume.

Descopera oferta surprinzatoare Autogeist

Autogeist este un dealer autorizat de masini care detine un parc auto in Galati, unde se pot vedea si testa peste 100 de masini. Autovehiculele provin din surse verificate si supuse la o serie de teste inainte de punerea in vanzare. Profesionistii Autogeist cunosc motivele de ingrijorare ale clientilor sai, de aceea ofera posibilitatea de achizitie prin leasing sau credit auto si toate actele si istoricul masinii pentru o verificare amanuntita.

Daca este timpul pentru o masina noua, consultantii Autogeist iti stau la dispozitie cu orice informatie ai avea nevoie.

Domenii: Auto

AGENTIA FORTIN SRL

Agenția Fortin aduce împreună o echipă formată din artiști web design, art direction, copywriting, programare și SEO pentru a dezvolta concepte de comunicare profitabile.

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →