Alege naturaletea lemnului cu produsul chit lemn de la Color Magic

Publicat pe 6 Iulie 2018
Lemnul este un material natural utilizat sub mai multe forme si in diferite activitati. Acest material are numeroase caracteristici in benefice in domeniul constructiilor, iar specialistii produc noi materiale care sa sporeasca rezistenta impotriva deteriorarii, denivelarilor sau gaurilor.

In acest scop a fost creat produsul chit lemn distribuit de catre Color Magic.

Cetol Gupa de la Sikkens- chit pentru lemn de calitate

Color Magic propune un chit lemn cu filler ce prezinta proprietati de uscare rapida. Cetol Gupa este un chit de lemn monocomponent, care are un singur scop : de a astupa gaurile, de a ascunde imperfectiunile si de a retusa suprafete mari de zidarie sau de lemn .

Avantajele chitului pentru lemn

Principalele avantaje ale chitului pentru lemn Cetol Gupa de la Sikkens :

- Una dintre cele mai importante caracteristici este aderenta ridicata. Pentru ca produsul sa beneficieze de aderenta si stabilitate o perioada mai lunga de timp, suprafetele acestuia trebuie curatate cu mare atentie .

- Chitul poate fi aplicat cu usurinta pe orice tip de lemn ( pin, brad, stejar, etc ) doar cu o spatula, deoarece prezinta plasticitatea corespunzatoare .

- Un chit pentru lemn de calitate prezinta beneficiul de uscare rapida .

- Din natura, pentru natura. Produsul este eco – friendly .

- Pretul este direct propotional cu beneficiile pe care le aduce .

- Produsul este disponibil intr- o gama de culori larga, cum ar fi stejarul sau mahonul, meranti si altii .

- Materialele prime folosite intretin culoarea si intensitatea lemnului o perioada lunga de timp .

- Dispune de instructiuni clare de folosire, tinand cont de ele poti beneficia de eficienta maxima .

- confera suprafetelor un aspect natural si in acelasi timp sporeste naturaletea suprafetelor realizate din lemn .

- Daca aveti un produs din lemn amplasat in curte, sa stiti ca Sikkens ofera prin aplicarea chitului pentru lemn rezistenta impotriva razelor UV .

-suprafetele de lemn tratate cu produsele Sikkens isi pastreaza capacitatea “ de a respire”, iar astfel lemnul devine rezistent impotriva umezelii .

Color Magic – sustine magia proiectelor personalizate

Color Magic este o companie romaneasca importatoare si distribuitoare aflata pe piata de vopseluri si lacuri profesioniste de peste 20 de ani. In portofoliu se regasesc marci de renume din domeniu, cum ar fi Sikkens, Levis, Trimetal. Echipa Color Magic este formata din specialisti certificate in : cercetarea stiintifica, personalizarea culorilor, tehnica de aplicare, tehnica de incercare si testare a vopselurilor, iar tinta lor este sa ofere clientilor solutii tehnice si estetice avand la indemana cele mai bune produse si servicii.

Chitul de lemn este Solutia cea mai potrivita pentru repararea defectelor, ce apar in urma uzurii. Color Magic iti da o mana de ajutor cu produsele sale care ofera calitate garantata si rezultate excelente. Echipa Color Magic va asteapta sa va raspunda cu creativitate pentru proiecte personalizate, iar in acelasi timp este bine pregatita pentru a oferii detaliile necesare aici  in legatura cu intreaga gama de produse chit de lemn de la Sikkens.

Date de contact Color Magic 

Daca va doriti proiecte personalizate de catre Color Magic ii puteti contacta pentru mai multe detalii :

Telefon : 0724 336 280

Email : office@colormagic.ro

Adresa showroom : Str. Cartierului nr. 16 Chitila, Ilfov – Bucuresti

Website : https://www.colormagic.ro

Domenii: Constructii

AGENTIA FORTIN SRL

Agenția Fortin aduce împreună o echipă formată din artiști web design, art direction, copywriting, programare și SEO pentru a dezvolta concepte de comunicare profitabile.

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →