Alege o casa de marcat electronica acreditata de ANAF! ORGTECH TEO vine cu garantie nelimitata la un pret imbatabil

Publicat pe 17 Mai 2019
Noua generatie de case de marcat a condimentat activitatea operatorilor economici in ultima perioada. Multi dintre ei au fost prinsi nepregatiti, iar Fiscul nu i-a iertat, ci i-a sanctionat cu amenzi usturatoare.

Noua generatie de case de marcat a condimentat activitatea operatorilor economici in ultima perioada. Multi dintre ei au fost prinsi nepregatiti, iar Fiscul nu i-a iertat, ci i-a sanctionat cu amenzi usturatoare.

Legea prevenirii a fost aplicata temporar in cazul nedotarii cu aparate de marcat cu jurnal electronic. Pana acum firmele care nu se incadrau in termen nu erau amendate direct, ci primeau un plan de remediere cu un nou termen de conformare, insa peisajul fiscal s-a modificat de la 1 mai 2019. Inspectorii antifrauda au anuntat ca vor intensifica verificarile modului de dotare cu noile case de marcat electronice. In cazul in care acestia vor constata incalcari ale legii, vor da amenda de la 8.000 lei la 10.000 lei si vor suspenda activitatea economica in punctul de lucru al operatorului economic pana la dotarea cu aparat de marcat electronic fiscal.

Ca orice comerciant de succes, cu siguranta pui in balanta toate avantajele si dezavantajele atunci cand vrei sa achizitionezi un aparat fiscal electronic: calitate, pret si beneficii suplimentare. Una dintre cele mai importante reguli este sa achizitionezi o casa de marcat acreditata de ANAF.

Vei iesi castigat daca cumperi o casa de marcat cu jurnal electronic ORGTECH TEO. A primit acreditarea ANAF, are cel mai bun pret de pe piata la ora actuala – 725 lei (TVA inclus) - si are garantie nelimitata la achizitia cu un contract de service (valabil doar pentru Bucuresti si Ilfov momentan). 

Aceasta casa de marcat permite salvarea rapoartelor pe un telefon ori pe orice alt dispozitiv ce se poate conecta la o retea WiFI. Mai mult de atat, exportul se poate face si pe un dispozitiv extern - sd card, PC, etc. Produsul vine la pachet cu fiscalizare si instruire gratuita, asa ca vei putea sa intri direct in activitate, fiindca te afli pe maini bune.

Ce mai trebuie sa stii despre casa de marcat portabila Orgtech Teo este ca are inclus acumulator de Li-Ion alimentator pentru incarcare de la retea si, de asemenea, are inclus modul de WiFi ce permite conectarea aparatului la orice dispozitiv din cadrul retelei de internet. Mai mult, se poate conecta la casa de marcat orice alt dispozitiv prin intermediul portului usb sau a mufei seriale.

Despre Constalaris

Echipa Constalaris este specializata in solutii fiscale complete hardware si software pentru orice tip de magazin sau restaurant. La baza afacerii sta conceperea unor solutii care sa intalneasca obiectivele si dorintele fiecarui client.

Avem o gama larga de categorii de produse: case de marcat, cantare electronice omologate, imprimante termice, cititoarare coduri de bara, sertare de bani, sisteme POS, sisteme de gestiune si monitoare touchscreen.

Suntem alaturi de clientii nostri cu produse de calitate, interventii in perioada de garantie si de post-garantie, suport tehnic specializat, instruirea utilizatorilor, dar si cu lucrari de intretinere preventiva, prelungind astfel durata de functionare a echipamentelor achizitionate. 

Pentru orice intrebare ai in legatura cu produsele noastre, nu ezita sa ne contactezi la adresa de mail office@constalaris.ro sau telefonic Telefon: 0318055432


Afmag & Service SRL

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!