Alege o scoala de soferi cu instructori buni pentru mai multe sanse la examen

Publicat pe 7 Noiembrie 2018
Exista o preconceptie conform careia scolile de soferi de top sunt in mod neaparat si cele mai bune alegeri pentru viitorii soferi.

Nimic mai putin adevarat. Adesea, multe scoli de soferi de top se bazeaza pe popularitate si pun mai putin accent pe calitatea serviciilor pe cand in cazul scolilor mai mici, strategia de vanzari imbratiseaza exact opusul, adica se pune accent pe calitate pentru a creste in popularitate.

Nu incercam sa generalizam, exista un numar mare de scoli de soferi bine cunoscute care ofera servicii de top dar si o serie de scoli de soferi mici unde pretul scazut ascunde probleme care ii pot costa pe cursanti sansa de a promova examenul auto. Important este ca in momentul in care se alege scoala de soferi sa se tina cont de nivelul de competenta al personalului de instructori auto si alte aspecte importante.

5 motive pentru a alege scoala de soferi cu rabdare

Nu va grabiti in a alege scoli auto care sunt in apropiere, care sunt foarte populare sau care au tarife neobisnuit de mici fara a va informa serios in ceea ce priveste rata de promovabilitate si reputatia personalului.

Exista cel putin 5 motive solide pentru care procesul de selectie trebuie sa fie luat cat se poate de serios:

1. Perioada pe care o petrec doritorii de permis la scoala de soferi este destul de lunga. Cursurile de legislatie si orele de condus sunt greu de strecurat in programul unei persoane care lucreaza full time, din acest motiv este ideal sa nu existe motive pentru a face din nou scoala sau a necesita ore de condus suplimentare.

2. Pretul scolii de soferi reprezinta o cheltuiala substantiala pentru multi dintre cei care isi doresc permis.

3. De multe ori, o cheltuiala aparent mai mica ajunge sa devina in timp o cheltuiala mai mare decat pretul unor servicii de buna calitatate.  Daca scoala de soferi nu pregateste doritorul de permis si acesta ajunge sa pice examenului, cheltuielile cu orele de condus suplimentare si taxele pentru a sustine din nou examenul sau chiar taxa pentru o noua sesiune de formare la scoala de soferi se pot adauga rapid devenind cheltuieli substantiale.

4. Rata de promovabilitate a scolii de soferi alese afecteaza direct sansa de promovare la examen. Este adevarat ca sansele de reusita tin in egala masura de seriozitatea, de determinarea doritorului de permis cat si de rezolvarea a cat mai multe chestionare auto drpciv pe b-drpciv.ro, insa cu cat se porneste la drum cu sanse mai mari, cu atat mai bine.

5. O scoala  de soferi buna formeaza participanti la trafic responsabili, atenti si bine pregatiti.

Domenii: Educatie

Pro Intersoft 2010 SRL

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →