Alege Piatra Naturala pentru Amenajarea Casei tale! Pentru ca, pur si simplu...it rocks!

Publicat pe 1 Noiembrie 2019
Ce pierzi daca nu incluzi piatra naturala in amenajarea casei tale? Ce castigi daca folosesti piatra naturala in amenajarea casei tale? Misiunea VINCA este aceea de a contribui la construirea unor case rezistente pentru ca, nu-i asa, ACASA trebuie sa te simti CA ACASA.

Ce pierzi daca nu incluzi piatra naturala in amenajarea casei tale?

❌ Iti amintesti stresul construirii/renovarii unei case? Cum ar fi sa treci prin asta la fiecare 5-7 ani?

❌ Materiale de slaba calitate nu inseamna doar o alta cheltuiala peste 5-7 ani, ci si alta forta de munca. Vrei o echipa de montatori in casa dupa ce abia te-ai vazut cat de cat la zi cu toata curatenia?

❌ Dupa ce vii acasa dupa o zi de munca, vrei sa vezi inca o data blatul de bucatarie de pe care se dezlipeste folia? Sau poate ai vrea sa fii intampinat de gresia de la treptele de la intrare, cu bucati sarite si crapate?

❌O decizie proasta luata acum te va urmari cativa ani, pentru ca este costisitor si inconfortabil sa refaci o lucrare.

Nu fi speriat de amenajarile cu piatra naturala. Suntem aici sa te ghidam, online si offline, chiar daca nu cumperi de la noi. Misiunea noastra este sa contribuim la construirea unor case rezistente pentru ca, nu-i asa, ACASA trebuie sa te simti CA ACASA. 

Vizualizeaza online cele ~ 80 de modele de Piatra Naturala pentru amenajari exterioare si interioare disponibile in stocul VINCA, accesand: https://www.vinca.ro/piatra-naturala

Ce castigi daca folosesti piatra naturala in amenajarea casei tale?

✅ Daca amenajezi casa cu piatra naturala, vei fi uimit de investitia facuta acum si de rezistenta lucrarii pe termen lung. Altfel spus, platesti mult mai putin pe piatra naturala decat pe orice alt material, care trebuie schimbat la fiecare 5 - 7 ani.

✅ Daca amenajezi casa pentru a fi vanduta mai departe, stii deja cat de mult pot creste valoare proprietatii amenajarile interioare cu marmura, granit sau travertin ori amenjarile exterioare cu piatra naturala decorativa.

✅ Estetic vorbind, nimic nu se compara cu venele si nuantele create de natura, de care poti beneficia chiar la tine acasa.

✅ Piatra naturala se intretine foarte usor. Cu cat tratamentele se fac mai temeinic, cu atat vorbim de o durata de viata mai mare de 50 de ani.

Pentru a te convinge de avantajele pietrei naturale, consulta portofoliul de lucrari efectuate de echipa VINCA: https://www.vinca.ro/articole/portofoliu.html  

Despre VINCA

VINCA se numara printre cei mai mari importatori si distribuitori de piatra naturala, marmura si granit din Romania. Cei 26 de ani de activitate VINCA se datoreaza pe de o parte produselor de inalta calitate, iar pe de alta parte experientei si profesionalismului echipei noastre.

=> O selectie variata de materiale brute si produse standard va asteapta in depozitele VINCA din Bacau si Neamt si in magazinul online Vinca.ro:

• Marmura: blaturi baie si bucatarie, glafuri, trepte, placaje pardoseli, lastre, capace de gard.

• Granit: blaturi, glafuri, trepte, placaje pardoseli, lastre, capace de gard.

• Travertin: blaturi, glafuri ferestre, trepte, placaje podea, lastre.

• Ardezie: dale si tip pannel.

• Piatra naturala pentru amenajari exterioare si interioare: piatra poligonala, piatra forme regulate, piatra scapitata, piatra mozaic, piatra decorativa.

• Pietris decorativ pentru gradina/curte.

• Mobilier marmura/granit: lavoare/chiuvete, rame semineu, mese, accesorii gradina, cazi baie.

• Detergenti piatra naturala / marmura / granit.

• Tratamente si Impermeabilizanti pentru diferite tipuri de piatra naturala.

• Adezivi piatra naturala.

• Accesorii funerare din granit: vaze funerare din granit si stalpi funerari din granit.

• Unelte si echipamente de protectie pentru proiectele DIY.

=> Consultanta gratuita in orice etapa a proiectului

Va este greu sa va alegeti materialele cu care sa lucrati? Nu stiti ce culori se potrivesc? Nu stiti ce tratamente sa folositi pentru piatra naturala? Orice intrebari aveti, va stam la dispozitie prin consilieri de vanzari si designeri.

=> Montaj

Prin partenerii nostri din tara oferim montaj marmura, ganit si piatra naturala. Daca vreti sa va ocupati singur de montaj, va explicam cum sa procedati si/sau va trimitem mini-cursuri in format pdf prin e-mail.

=> Taiere si Slefuire

In cele 2 ateliere de prelucrare (Bacau si Roznov) va punem la dispozitie 2 CNC-uri de taiat, 2 masini semi-automate de taiat de marime medie si 6 finisori. Echipa formata din 20 de persoane pe acest segment ne permita sa taiem si sa finisam pana la 250ml pe zi.

=> Livare in toata tara, prin curierat sau cu masinile proprii.


OSEOM Media SRL

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →