Alege sa reduci riscul la incendiu pentru orice imobil cu ajutorul celor de la Arcom Glass

Publicat pe 13 Martie 2020
Cu toate ca masurile de prevenire a incendiilor sunt tot mai multe si cu toate progresele realizate in domeniul materialelor, incendiul continua sa ramana cel mai ridicat risc pentru orice imobil. Atunci cand vorbim despre masurile de prevenire a incendiilor scopul primar il reprezinta salvarea vietilor omenesti si diminuarea pagubelor materiale.

In acest context este recomandat sa ai in vedere sticla rezistenta la foc 60 minute sau EI60, dar si tamplarie din aluminiu rezistenta la foc 60 minute sau RF60.Fie ca optezi doar pentru EI60, fie ca alegi o combinatie EI60-RF60, aceasta alegere reprezinta un plus de siguranta in fata oricarui incendiu pentru orice tip de imobil.

Un plus de siguranta cu sticla rezistenta la foc 60 minute

Dupa cum ii spune si numele, sticla rezistenta la foc 60 minute se refera la acel tip de sticla pentru ferestre care poate rezista in fata unui incendiu si a temperaturilor ridicate timp de 60 de minute. Acest lucru inseamna un timp in plus pentru ca oamenii aflati in imobilul afectat de incendiu sa poata fi evacuati, dar in acelasi un timp in plus pentru interventia pompierilor.

Pe langa faptul ca sticla EI60 impreuna cu tamplaria de termopan RF60 ofera un timp in plus pentru interventia pompierilor si pentru evacuarea unui imobil in eventualitatea unui incendiu, atat sticla EI60, cat si tamplaria de termopan RF60 inseamna o etanseitate excelenta in fata flacarilor si a fumului provocate de un incendiu.

Pentru orice tip de imobil alegi sa montezi sticla EI60 sau tamplarie de termopan RF60, trebuie sa stii ca vei beneficia de o durabilitate si rezistenta pentru un timp indelungat. In acest mod ai certitudinea ca atunci cand achizitionezi sticla rezistenta la foc 60 minute si tamplarie din aluminiu rezistenta la foc 60 minute ai certitudinea ca faci o investitie pe termen lung.

Arcom Glass - producator de sticla rezistenta la foc

In cazul in care caracteristicile prezentate mai sus cu privire la sticla rezistenta la foc 60 minute te-au convins, trebuie sa stii ca Arcom Glass produce si monteaza atat sticla EI60, cat si tamplarie din aluminiu RF60. Fiind un producator autorizat de astfel de produse si avand o experienta de multi ani in spate, Arcom Glass pune la dispozitie clientilor sai o gama diversificata de produse din categoria sticla antifoc si tamplarie din aluminiu rezistenta la foc. Modelele de astfel de produse difera in functie de durata pentru care sticla sau tamplaria de aluminiu rezista in fata unui eventual incendiu. 

Intreaga oferta de produse din oferta magazinului Arcom Glass sunt de calitate superioara si primesti garantie pentru orice produs. Mai mult, in conditiile in care apelezi la servicii de montaj din partea echipei Arcom Glass pentru sticla EI60 si pentru tamplarie de aluminiu RF60 primesti garantie si pentru manopera.

Este foarte important ca sticla EI60 sau tamplaria de aluminiu RF60 sa fie montata de profesionisti pentru a te asigura ca etanseitatea este la cele mai ridicate standarde si ca esti protejat in fata oricarui incendiu. Oferta completa de produse poate fi gasita pe www.fireglass.ro.


ATELIERUL DE CREATII DIGITALE SRL

Noi cei de la Atelierul de Creatii Digitale ne consideram o agentie de publicitate inovativa, care doreste a oferii clientilor o experienta cat mai completa din punct de vedere al serviciilor....

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!