Alege tigla metalica Bilka de la furnizori de incredere la preturi accesibile

Publicat pe 3 Decembrie 2018
Esti in proces de constructie a locuintei tale sau a unei cladiri de birouri? Alege produsele bilka preturi accesibile pentru toate tipurile de matariale.

 Aceasta tigla metalica Bilka Gotic este fabricata din otel avand grosimea cuprinsa intre 0.50 si 0.60 mm sau din zincat acoperit cu straturi de vopsea lucioasa sau mata.

Produse bilka preturi pentru toate buzunarele! Tigla metalica Bilka Gotic se fabrica in peste 20 de nuante, in asa fel incat constructia sa aiba acoperisul perfect pentru ea. Modelele de tigla Gotic sunt special create pentru cladirile moderne.

Ce trebuie sa stii despre tigla metalica? Acesta este un material care reproduce foarte bine aspectul unei tigle traditionale cu avantajele pe care le are metalul.

Care sunt avantajele invelitorilor din tigla metalica?

Ce trebuie sa stii despre tigla metalica? Acesta este un material care combina cu succes aspectul unei tigle traditionale cu avantajele pe care le are metalul.

Longevitatea - o speranta de viata de pana la 50 de ani daca se realizeaza cu mare atentie intretinerea;

Se foloseste indiferent de conditiile meteorologice, rezista la temperaturi cuprinse intre – 50 de grade si +70 de grade. Acest aspect este foarte important pentru Romania, intrucat temepraturile sunt foarte variate cu extreme maxime si minime;

Greutatea este scazuta – aspect avantajos pentru structurile care nu rezista cu un acoperis foarte greu;

Gama vasta de modele si de culori;

Raportul calitate pret este foarte bun – bilka preturi accesibile la toate tipurile de tigla metalica;

Rezistenta in caz de incendii.

Care sunt dezavantajele tiglelor metalice?

In cazul in care acoperisul cladirii are o forma mai sofisticata, atunci se va pierde destul de mult material pentru ca trebuie sa se taie din folia de metal pentru a putea fi personalizata;

Metalul nu are izolatii termice si fonice performante. Daca iti doresti sa nu auzi stropii provocati de ploaie, atunci este bine sa pui un strat de izolatie pe dedesubt;

Intrucat tiglele sunt in relief apare dezavantajul dat de faptul ca zapada ramane pe acoperis. In consecinta, trebuie sa iei in calcul ca panta acoperisului sa aiba un unghi potrivit pentru ca zapada sa nu ramana acolo si sa cada. ;

Rezistenta la grindina, de exemplu, este foarte mica. Rezistenta la impact este scazuta.

Sistemele pentru acoperirea caselor sunt de cele mai multe ori realizate din tigla metalica, aceste invelitori fiind foarte populare pentru ansamblurile rezidentiale. In mod cert ai auzit foarte multe opinii in acest sens, dar cel mai bine este sa te documentezi personal inainte de a lua o decizie de achizitie.

Bilka preturi pentru placile de tigla metalica se calculeaza tinand cont de materialul din care sunt realizate, dar si in functie de dimensiunile acoperisului. In general preturile sunt cuprinse intre 27 lei/mp si 35.4 lei/mp (pentru tiglele cu o garantie de 30 de ani).

Cum se monteaza tigla metalica?

Folia anticondens se va aplica pe primul rand, pe structura din lemn a acoperisului;

Peste schelet si peste folia anticondens se vor aplica placile de tigla metalica;

In final, accesoriile pentru acoperis sunt montate: opritorul de zapada, coama, coltarul, jgheabul si burlanul;

In cazul in care doresti sa montezi ferestre de tip Velux pe acoperis, atunci trebuie sa stii ca acestea se monteaza inaintea tiglelor metalice;

Iti doresti materiale de calitate bilka preturi accesbile? Comanda materiale pentru acoperisul casei tale de aici si vei avea parte de un acoperis fara trainic si frumos, care va avea o durata de viata foarte mare. Opteaza pentru siguranta si confort!

Domenii: Constructii

AGENTIA FORTIN SRL

Agenția Fortin aduce împreună o echipă formată din artiști web design, art direction, copywriting, programare și SEO pentru a dezvolta concepte de comunicare profitabile.

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →