Alege un obiect sanitar elegant si practic pentru baia ta

Publicat pe 8 Ianuarie 2019
Proprietarii de locuinte cauta obiecte sanitare cu un design unic, pentru a oferi un plus de rafinament incaperii. Baia este un spatiu ce necesita o atentie sporita, iar detinerea unor obiecte sanitare cu design modern reprezinta o alegere potrivita pentru a pune in evidenta incaperea.

Achizitionarea unui suport hartie igienica potrivit pentru baia ta asigura un nivel crescut de eleganta. Totodata, acesta garanteaza rezistenta si utilitate maxima.

Alege un suport hartie igienica rezistent

Suportul de hartie igienica este un element important in orice baie, motiv pentru care acesta trebuie sa fie rezistent. De cele mai multe ori, materialul de baza a acestui obiect este metalul. Acest material este considerat un element solid si rezistent la temperaturile obisnuite, gratie proprietatilor sale fizice si chimice. Suportul de hartie igienica este caracterizat de durabilitate si rezistenta la socuri. Acest obiect sanitar este elementul potrivit pentru orice familie.

Suportul de hartie igienica de culoare cromat poate fi incadrat cu usurinta in orice tip de baie. Aceasta se poate asorta usor cu restul elementelor, pastrand aceeasi nota de eleganta. Mai mult, aceasta culoare ofera spatiului un plus de rafinament si distinctie.

Alege pentru baia ta un suport util pentru hartia igienica

Utilitatea acestui element este oferita de sistemul de prindere suspendat. Acest obiect sanitar poate fi pozitionat cu usurinta pe perete, stabilind personal nivelul de montare dorit. Hartia igienica este protejata prin intermediul unui sistem de acoperire din metal. Acesta protejeaza hartia igienica de eventualele picaturi de apa, praf sau bacterii. Sistemul de acoperire al hartiei este usor de manipulat, ceea ce stabileste un nivel crescut de utilitate a suportului.

Acest suport detine o bara subtire din metal ce sustine rola de hartie igienica. Acest tip de obiect sanitar este considerat a fi foarte util, deoarece ofera utilizatorului posibilitatea de a schimba cu usurinta rola de hartie, protejand-o in acelasi timp. Suporul de hartie igienica nu ocupa mult loc, iar proprietarii de locuinte pot economisi spatiu optand pentru acest element extrem de util in orice baie. Dimensiunea acestuia este echivalenta cu lungimea unei role de hartie igienica, considerat de un numar tot mai mare de persoane ca fiind foarte practic.

Forma suportului de hartie igienica asigura unicitate

Obiectul sanitar cunoscut sub denumirea suportului de hartie igienica detine o serie de linii curbe ce ofera un plus de unicitate. Forma dreptunghiulara cu linii curbe a suportului de hartie igienica personalizeaza baia garantand unicitate. Aceste linii curbe specifice suportului de hartie igienica sunt fine, pastrand astfel un aspect incomparabil si rafinat.

Comanda rapid suportul de hartie igienica potrivit pentru baia ta

Este recomandat ca proprietarii de locuinte sa achizitioneze un suport de hartie igienica dintr-un magazin de specialitate. Baterii-Lux.ro ofera spre vanzare obiecte sanitare potrivite pentru fiecare tip de baie. Suportul de hartie igienica din metal in culoare cromat este comercializat de catre acest magazin de specialitate. Proprietarii de locuinte au oportunitatea de a accesa printr-un singur click platforma online a magazinului de specialitate si pot vizualiza obiectele sanitare aflate in stoc. De asemenea, acestia pot gasi informatii relevante cu privire la caracteristicile principale ale acestui tip de obiect sanitar. Plaseaza cu usurinta comanda dorita, alegand aici  un suport de hartie igienica practic si elegant.


AGENTIA FORTIN SRL

Agenția Fortin aduce împreună o echipă formată din artiști web design, art direction, copywriting, programare și SEO pentru a dezvolta concepte de comunicare profitabile.

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →