Alegerea colierului perfect în funcție de decolteu

Publicat pe 25 Iulie 2019
Indiferent dacă este vorba despre un colier casual sau unul prețios, acesta trebuie să îndeplinească anumite criterii pentru a arăta armonios în ținută.

Un colier poate reprezenta completarea perfectă a oricărei ținute. Alegerea sa se face în funcție de mai multe criterii, printre care este și forma decolteului. Indiferent dacă este vorba despre un colier casual sau unul prețios, acesta trebuie să îndeplinească anumite criterii pentru a arăta armonios în ținută. De asemenea, se poate ține cont și de faptul că un colier lung va avea efectul de alungire al siluetei, în timp ce un colier scurt, la baza gâtului, va avea efectul optic de a scurta zona respectivă. Dacă sunteți curioasă să aflați care sunt cele mai potrivite coliere pentru diverse decolteuri, veți găsi toate informațiile necesare în cele ce urmează.

Colierele potrivite pentru un decolteu înalt

 În concepția multor doamne, atunci când au un decolteu înalt, mai bine spus atunci când nu au decolteu și poartă helancă, nu au voie să poartă coliere – nu este adevărat, trebuie să alegeți doar un colier potrivit. Pentru un astfel de decolteu, există două tipuri de coliere potrivite. Primul tip este reprezentat de coliere care se poziționează imediat sub baza gâtului, iar cel de-al doilea tip este reprezentat de coliere lungi, care ajung până în dreptul bustului. Pentru colierele la baza gâtului, puteți opta pentru unele prețioase, cum sunt cele de la Iris Boutique, acestea atrăgând atenția în zona respectivă. Această variantă este recomandată persoanelor care dispun de un gât mai lung deoarece efectul optic va fi cel de scurtare. Dacă vă doriți un efect de alungire, alegeți cea de-a doua variantă, colierul până în dreptul bustului, care poate fi și el prețios, în funcție de specificil ținutei.

Coliere potrivite pentru decolteul la baza gâtului

 Decolteul la baza gâtului reprezintă o alegere destul de comună și de sîntâlnită în ceea ce privește această zonă. Pentru a pune în evidență acest decolteu și pentru a se crea o armonie, este indicat să alegeți colierele statement, mari, indiferent de lungimea acestora. Aveți posibilitatea de a alege de la coliere care curg, până la coliere de tipul princess (cele ce se odihnesc pe claviculă), atât timp cât sunt suficient de mari pentru a atrage atenția. În ceea ce privește stilul colierului, se potrivesc atât stilurile casual, colierele confecționate din metal, cât și stilurile elegante, colierele confencționate din diamante și pietre prețioase.

Coliere potrivite pentru decolteul în V și decolteul rotund

 Alegerea colierelor potrivite pentru aceste decolteuri se face pe aceleași principii, motiv pentru care sunt prezentate împreună. Dacă alegeți să optați pentru un decolteu în V, atunci trebuie să alegeți un colier într-o formă similară, curgătoare, tot în V. Indiferent de cât de adânc este decolteul – poate fi vorba despre un tricou cu decolteu în V sau de o rochie cu un decolteu în V care se continuă până în dreptul bustului, alegerea este aceeași. În funcție de scopul ținutei, puteți alege un colier în V care să se stopeze cu un pandantiv în partea de jos, sau puteți alege unul lung și prețios, cum sunt cele de la Iris Boutique. În aceeași idee, dacă dispuneți de un decolteu rotund, indiferent de cât de adânc este, cel mai potrivit colier este unul care are o formă rotundă. Astfel, imaginea de ansamblu conturată în jurul decolteului va fi una simterică. În cazul colierelor rotunde, acestea trebuie să fie ceva mai groase și mai compuse pentru a-și păstra structura, nu puteți opta pentru un colier din lănțișor și pandantiv deoarece acesta va căpăta forma de V.

Citește mai multe despre cosmetică aici.

Domenii: Retail, Lifestyle

SC CREATIVE ART ADVERTISING SRL

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →