Alegeti ambalajele biodegradabile de la Snick Ambalaje, pentru o afacere mai prospera

Publicat pe 4 Octombrie 2021
Deja de ceva timp tot mai multe afaceri din industria Horeca folosesc ambalajele biodegradabile, pentru a nu plati taxe, pentru a proteja natura, dar si pentru ca acest aspect atrage si mai mult clientii.

Deja de ceva timp tot mai multe afaceri din industria Horeca folosesc ambalajele biodegradabile, pentru a nu plati taxe, pentru a proteja natura, dar si pentru ca acest aspect atrage si mai mult clientii. Lumea incepe sa constientizeze din ce in ce mai mult efectele negative ale plasticului si altor materiale ce nu se degradeaza usor, incepand fiecare sa se educe, sa se responsabilizeze, sa recicleze, sa separe tipurile de deseuri. Asta si ca urmare a consecintelor pe care le-am resimtit in decursul anilor, facute de propriile noastre maini. Asadar un client care comanda de la un restaurant, isi cumpara o cafea pe fuga de undeva, mananca de la o rulota street food sau altele de acest gen, isi doreste ca produsele sa fie ambalate corespunzator, sa nu se verse, sa nu-i friga mainile, dar va aprecia si faptul ca nu sunt din plastic.

In orice business atentia la detalii face diferenta intre un client multumit si unul ce nu mai calca pragul acelui loc, asa ca daca iti doresti prosperitatea localului tau, Snick Ambalaje poate deveni aliatul de incredere si de drum lung.

Ce ambalaje se pot regasi aici

Diversitatea este la ea acasa cand vorbim de Snick Ambalaje, fiindca aici se gasesc toate cele necesare pentru restaurante, cofetarii, patiserii, fast-food-uri, pizzerii, rotiserii, brutarii si multe altele. Aici puteti gasi ambalaje biodegradabile din trestie, palmier, lemn, hartie si carton.

In functie de tipul de afacere pe care il detineti, puteti alege cate o mostra din fiecare produs pe care vi-l doriti, complet gratuit, pentru a va decide ulterior care sunt potrivite si sa comandati o cantitate mare. Puteti gasi aici farfurii, caserole, boluri, barcute, tacamuri, pahare, sacose si pungi, tavi, sosiere si altele.

Livrarea se face rapid in maxim 48 de ore in toata tara, deci nu se va intampla sa ramai fara stoc de ambalaje pentru produsele tale. Comenzile online de minim 2500 lei pe luna beneficiaza si de discount de 10%. Multe dintre aceste produse pot fi si personalizate, fiecare avand un numar minim de bucati ce trebuie sa fie comandate pentru a beneficia de aceasta optiune.

Pentru a descoperi intreaga gama de produse, dar si alte detalii, acceseaza www.snick-ambalaje.ro.

  • Contact:
  • comenzi@snick-ambalaje.com

Domenii: Afaceri

SC EUROPEAN ADVERTISING HOLDING SRL

eAdvertising .generating top results

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!