Alegeti ambalajele potrivite pentru un business din industria Horeca de la Snick Ambalaje

Publicat pe 30 August 2021
Alegand ambalaje biodegradabile de la Snick-Ambalaje.com nu numai ca veti proteja natura, dar este si un detaliu de care foarte multi clienti vor tine cont, il vor aprecia si vor comanda in continuare de la voi.

Tot mai multe persoane constientizeaza importanta protejerii naturii. Tot mai multe afaceri din industria Horeca renunta la ambalajele din plastic si alte materiale care nu se degradeaza in timp, fiindca poluarea este la cote maxime. Incercam sa redresam situatia, care tot din cauza oamenilor a ajuns in acest stadiu. De aceea antreprenorii cauta alternative cand vine vorba de ambalaje pentru mancaruri si bauturi.

Alegand ambalaje biodegradabile de la Snick-Ambalaje.com nu numai ca veti proteja natura, dar este si un detaliu de care foarte multi clienti vor tine cont, il vor aprecia si vor comanda in continuare de la voi.

Ce puteti gasi la Snick Ambalaje

Catalogul lor este unul impresionant, fiind disponibile ambalaje pentru mai multe domenii din aceasta industrie. Cofetariile, brutariile, restaurantele, fast-food-urile, barurile, cafenelele, rotiseriile si multe altele pot fi stocate cu ambalajele necesare de aici. Aici puteti regasi o gama completa de produse confectionate din materiale biodegradabile cum ar fi trestie, palmier, lemn, hartie sau carton.

Datorita muncii, dedicarii, profesionalismului si aprecierii antreprenorilor, la 7 ani de la infiintarea societatii in anul 2007, acestia au ajuns lideri de piata. Acum importa ambalaje de unica folosinta din toate colturile lumii, fiind de o calitate ireprosabila, satisfacand chiar si unele dintre cele mai exigente cerinte ale clientilor.

Promptitudinea ii defineste, gestionand eficient aprovizionarea stocurilor antreprenorilor care detin o astfel de afacere. Astfel ei au reusit sa diminueze riscurile si costurile clientilor. Se dezvolta in continuare datorita eficacitatii si calitatii serviciilor si s-au orientat catre produsele eco-friendly, care sunt din ce in ce mai cautate.

Aveti posibilitatea de a alege cate o mostra din produsele care considerati ca sunt potrivite pentru afacere si le primiti complet gratuit. Dupa ce v-ati decis pe care ati dori sa le achizitionati nu aveti de ce sa va faceti griji in privinta livrarii. Acestea vor ajunge la adresa indicata in maxim 48 de ore. Iar comenzile ce depasesc suma de 500 lei beneficiaza de transport gratuit.

Pentru a vizualiza catalogul de produse si a afla mai multe accesati site-ul www.Snick-Ambalaje.com.

  • Contact:
  • comenzi@snick-ambalaje.com

Domenii: Retail

SC EUROPEAN ADVERTISING HOLDING SRL

eAdvertising .generating top results

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!