Alergare montana în Cheia, Prahova

Publicat pe 30 August 2017
Un weekend, un loc, peste 2500 de oameni la Ciucaș X3 pe 9 septembrie 2017

    Clubul de Turism și Alpinism Ciucaș Ploiești organizează a VIII-a ediție a concursului de alergare montană, Ciucaș X3, eveniment ce va avea loc în stațiunea Cheia, județul Prahova.

    În perioada 7-10 septembrie vă așteptăm să luați parte la un eveniment care adună peste 1800 de concurenți din toată țara și din afara țării și peste 1000 de susținători, într-un singur weekend, într-un singur loc.

    Ciucaș X3 este un concurs organizat de alergători pentru alergători. Cele 3 curse (semimaraton, maraton și ultramaraton) se desfășoară în 3 masive (Ciucaș, Siriu și Grohotiș) și însumează 170 km de trasee pe care se aleargă, promovînd o zonă importantă și sălbatică din Valea superioară a Teleajenului.

    Cursa de 105km este prima cursă de Ultramaraton Montan Individual din România.

    Cursa copiilor este un eveniment care se desfășoară duminică, 10 septembrie, fiind o cursă simbolică, necompetitivă în spiritul muntelui și a mișcării în aer liber.Evenimentul poate fi urmarit Live pe internet. Mai multe detalii, rezultatele live si linkul transmisiunii pe www.ciucasx3.ro.

    Informăm participanții la trafic de următoarele restricții: în data de 09.09.2017, în intervalul orar 10.05- 11.15, restricționarea circulației se va face succesiv pe DN 1A- Km 150+500m, în cadrul startului concursului de alergare montană.

    Clubul de Turism și Alpinism Ciucaș Ploiești s-a înființat în 1985 și are ca scop promovarea activitatilor în masivului Ciucaș în rândul tinerilor, precum și inițierea de proiecte de dezvoltare durabilă a comunităților din zonă. De aceea, implicăm, alături de concurenți și susținători, Serviciul Public Județean Salvamont, Societatea Română a Radioamatorilor, Primăria Mâneciu, Jandarmeria Mâneciu, Politia Maneciu, Politia Valeni, Inspectoratul de Pollitie a Judetului Prahova,precum și comunitatea locală din Cheia.

Domenii: Educatie

CLUBUL DE TURISM SI ALPINISM CIUCAS

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →