Alex Velea și Golden Boy Society se alătura CLAPART

Publicat pe 26 Iulie 2022
CLAPART, primul proiect inovator construit pe tehnologia blockchain din România ce permite membrilor publicului larg să facă investiții financiare în lucrările creative ale artiștilor preferați, anunță parteneriatul cu Alex Velea și cei 14 creatori de conținut de la Golden Boy Society.

● Alex Velea, Zanni, Arkanian, Omar Arnout, Rashid, Blvck Matias, DALI și Golden Boy Society se alătură celor 20 de ambasadori CLAPART deja anunțați, printre care Cătălina Ponor, Lora, Connect-R, Speak sau Antonio Pican.

● Evaluat la 50 de milioane de dolari în urm primei runde de investiții, CLAPART se află în rundă de presale care va continua să fie activă până în luna septembrie, chiar dacă focus-ul companiei este destinat extinderii comunității globale.

București, 25 Iulie, 2022 - CLAPART, primul proiect inovator construit pe tehnologia blockchain din România ce permite membrilor publicului larg să facă investiții financiare în lucrările creative ale artiștilor preferați, anunță parteneriatul cu Alex Velea și cei 14 creatori de conținut de la Golden Boy Society. Aceștia se alătură celor deja 20 de ambasadori CLAPART de prim rang din lumea artistică, sportivă sau a industriilor creative din România, pe care proiectul i-a atras încă de la început.

Astfel, Alex Velea, Zanni, Arkanian, Omar Arnout, Rashid, Blvck Matias sau DALI sunt cele mai recente nume de succes care devin parte din cei 200 creatori confirmați în care publicul va putea investi prin intermediul platformei CLAPART încă din această toamnă.

Parteneriatul dintre Golden Boy Society și CLAPART este un nou pas pe care CLAPART îl face pentru a crea un ecosistem descentralizat și revoluționar în care artiștii se vor putea adresa direct publicului larg pentru investiția în dezvoltarea și promovarea operei lor, iar fanii vor putea investi direct în proiectele artiștilor, în schimbul unor redevențe. În propunerea CLAPART, finanțarea, producția și aprecierea unei opere devin o experiență comună pentru creatori și public, iar fanii vor avea ocazia să devină parteneri cu artiștii preferați.

Colaborarea cu Alex Velea și implicit, Golden Boy Society, este un pas firesc pentru extinderea prezenței CLAPART și răspândirea mesajului nostru alături de niște parteneri cu experiență în universul blockchain și al tehnologiei de ultimă oră. Îi sunt recunoscător lui Alex pentru că a avut încredere în această inițiativă care deja începe să-și pună amprenta în industria de media și divertisment locală. Sunt sigur că împreună vom remodela viitorul tehnologiei, dar și al artei în același timp”, a spus Tudor Fornea, Chief Executive Officer al CLAPART.

După ce la începutul anului 2022, Alex Velea a lansat colecția de NFT-uri, numită eGolden Boys, acum alege CLAPART pentru a iniția un nou parteneriat cu cei care îl admiră: "Cum ar fi dacă de mâine ai putea investi în piesele mele pe care le iubești? Ei, bine, cu CLAPART acest lucru va fi posibil. CLAPART rupe barierele între artiști și fani și unește cele două lumi creând un întreg.”, a declarat Alex Velea, reprezentantul Golden Boy Society.

Misiunea CLAPART este de a stabili o piață de evaluare a artei și de redevențe deschisă, cât se poate de transparentă și lichidă; un loc în care iubitorii de artă și creatorii pot comunica între ei, pot forma parteneriate de afaceri și pot culege beneficiile lucrului împreună. Platforma CLAPART face posibil ca o mare varietate de artiști să lucreze împreună pentru numeroase proiecte și evenimente sau pur și simplu să se conecteze cu fanii lor la un nivel mult mai profund. În prezent, CLAPART deruleaza o rundă de presale pentru finanțare, deschisă publicului larg până în luna septembrie. Mai multe detalii despre procesul de complet de presale pot fi obținute accesând site-ul oficial al proiectului: https://www.clapart.com/presale.

Despre Golden Boy Society

Golden Boy Society este un label independent lansat de cântărețul Alex Velea în anul 2014, iar de atunci piesele compuse de către această companie sunt mereu în topurile românești. Din label fac parte mai mulți artiști precum Alex Velea, Rashid, Jon Baiat Bun, Jianu, Arkanian, Laola, Jo Klass, Omar Arnaout, BlvckMatias sau DALI.

Dacă doriți să aflați mai multe detalii despre Golden Boy Society, puteți accesa:

Instagram: https://www.instagram.com/goldenboysociety 

YouTube: https://www.youtube.com/c/GoldenBoySociety/ 

Facebook: https://www.facebook.com/GoldenBoySocietyOfficial  

Despre CLAPART

CLAPART este primul proiect românesc de inovație socială care aduce tehnologia blockchain și criptomonedele pe piața de media & entertainment, prin propunerea unui ecosistem descentralizat revoluționar, în care finanțarea, producția și aprecierea operei create devin o experiență comună pentru creatori și fani.

Pentru a afla mai multe despre CLAPART și tehnologia inovatoare pe care o propune, pentru a cunoaște echipa sau pentru a intra în comunitatea proiectului, puteți accesa www.clapart.com.


S.C. CREATIVE BLOCKCHAIN SOLUTIONS S.R.L.

CLAPART este primul proiect blockchain românesc care permite publicului larg să investească în proiecte ale artiștilor preferați· În urma primei runde de investiții, proiectul a fost evaluat la 50...

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!