Alexandros Motors scade preturile cu 2.100 euro pentru SUV-ul Great Wall H6 si pick-up-ul Steed5

Publicat pe 15 Aprilie 2016
Alexandros Motors, importatorul masinilor de teren Great Wall pe piata din Romania, anunta un discount de 2.100 euro cu TVA pentru SUV-ul Great Wall H6 si pick-up-ul Steed5 pana pe 30.06.2016.

Autoturismele sunt noi si beneficiaza de garantia de 3 ani sau 100.000 km, cu posibilitatea extinderii la 5 ani sau 150.000 km. Toate versiunile sunt in limita stocului disponibil. Vino in showroom si afla mai multe !

Masini de teren incluse in oferta Alexandros Motors  

Great Wall Hover 6

Great Wall Hover 6 este un SUV de generatie noua. Formele sale elegante si designul modern precum si interiorul spatios si confortabil fac din practicul SUV, o masina potrivita nu numai pentru oras, dar si pentru mediul extraurban. Hover 6 a primit cinci stele la testul de siguranta C-NCAP din China, iar calitatea sa este evidentiata de numeroase premii.

Hover 6 este un SUV inteligent care depaseste in performanta toate modelele similare din segmentul sau de pret. Modelul combina unele dintre cele mai avansate tehnologii de control, confort si siguranta, care garanteaza un condus sigur si confortabil.

SUV-ul H6 este oferit in doua variante de motorizare, un turbo-diesel de 2.0 litri ce dezvolta 143 CP (de la 18.608 euro cu TVA), respectiv un motor pe benzina supraalimentat de 1,5 litri ce dezvolta, de asemenea, 143CP (de la 18.265 euro cu TVA). 

Great Wall Steed 5 

Steed 5 este un autovehicul de tip pick-up cu un design si tehnologie moderne in tendintele actuale ale segmentului. Steed 5 este un vehicul destinat nu doar activitatilor, dar si agrementului sau petrecerii timpului liber. Disponibil in doua versiuni de motorizare Euro 5, Steed5 poate fi echipat cu un motor pe benzina de 2,4l ce dezvolta 122CP (de la 16.654 euro cu TVA), respectiv un diesel de 2.0 litri de 139 CP (19.906 euro cu TVA). Echiparea standard include aer conditionat, ABS + EBD, airbag-uri, inchidere centralizata, jante din aliaj de 16, sistem audio cu MP3, lumini de zi, lumini de ceata posterioare si multe altele.

Pretul excelent, echiparea ridicata si fiabilitatea sa fac din Steed un lider al segmentului sau si autovehiculul Pickup nr. 1 pe pietele din intreaga lume unde marca Great Wall este prezenta. Steed este cel mai bine vanduta masina din clasa sa de 15 ani consecutiv din clasa sa pe pietele din China, Australia, Italia, Africa de Sud, America Centrala si de Sud, etc.

In prezent, reteaua de comercializare dispune de cinci dealeri la nivel national si de propriul depozit de piese in Boldesti-Scaieni, judetul Prahova.  

Modalitati de achizitie si plata  

Autovehiculele se pot achizitiona cu plata integrala sau in sistem de finantare prin credit sau leasing. Avans 10%, perioada maxima de 72 de luni. Rata de leasing incepand de la 200 Euro + TVA, separat se vor factura costurile cu asigurarile obligatorii si cele facultative. Dobanda 4,5%, Euribor 3M. Servicii asigurate prin partenerii nostri: Ideal Leasing, Raiffeisen Leasing, Unicredit, Alpha Leasing. Garantie totala 3 ani sau 100.000 km.

Statiile autorizate Great Wall au la dispozitie echipamente moderne si personal calificat pentru intretinerea si reviziile de calitate ale autovehiculului dumneavoastrã, fiind asigurate astfel fiabilitatea si siguranta in functionare a autovehiculului dumneavoastrã, precum si valoarea de revanzare a acestuia. Garantia Great Wall reprezintã un pachet complex de beneficii pentru respectarea celor mai inalte standarde pentru ingrijirea si asistenta post-vanzare.

Siguranta dumneavoastra este de o importanta capitala pentru noi, si sa va bucurati de o experienta de fara griji in orice moment in autovehiculul dumneavoastra GWM. De aceea, Great Wall Romania ofera „Asistenta Rutiera gratuita pe o perioada de 3 ani sau 100 000 km”. Sub acest deviz, flota AI Assitance va avea grija de clientii GWM prin oferirea serviciilor de tractare, asistenta etc. Acest serviciu este disponibil la nivel national 24 de ore pe zi, sapte zile pe saptamana, 365 zile pe an. Mentenanta inclusa pe perioada garantiei Relaxeaza-te pe perioada utilizarii autoturismului, achizitionand pachetul special „Mentenanta +” (consumabile si manopera, conform planului de service).

Despre Alexandros Motors 

Compania Alexandros Motors, divizia auto a Alexandrion Grup Romania, a fost lansata oficial in ianuarie 2006 si este importator unic pentru Romania a unor branduri foarte apreciate din China: Great Wall, King Long si UN Forklift. De asemenea, ofera si servicii de finantare in sistem de leasing operational, prin– Alexandros Long Term Rental.

Domenii: Auto, Constructii

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!