Almira Ballroom București în Trend pentru nuntă și botez în 2019

Publicat pe 16 Februarie 2019
Situat în București, Almira Ballroom oferă acces la o gamă diversificată de servicii pentru a organiz nuntă și botez, astfel încât cea mai importantă zi din viață cuplului să fie sărbătorită la cel mai înalt nivel printr-o experiență de neuitat.

  Fie că vorbim de un eveniment mare, fastuos sau o petrecere intimă, elegantă, Almira Ballroom Bucuresti, pune la dispoziție un salon pentru nuntă și botez ce îi va impresiona pe toți invitații dumneavoastră prin eleganță și rafinament.

Ne adresăm cuplurilor din București și Ilfov ce urmează să organizeze nuntă sau botez și au nevoie de o locație pentru 100 -200 invitați, iar bugetul pentru eveniment nu reprezinta punctul lor forte. 

Almira Ballroom Bucuresti impresionează prin numărul mare de invitați pe care îi poate găzdui, salonul are suprafața de 440 metri pătrați, finisajele de calitate, mobilierul elegant, sistemul de sonorizare modern și sistemul personalizat de lumini care favorizează crearea unei atmosfere memorabile de nuntă sau botez. 

Spre deosebire de alte locatii Ballroom Bucuresti preturile meniurilor se incadreaza in bugete rezonabile, astfel tinerii aflati la inceput de drum se pot bucura de nunta sau botezul lor bazandu-se pe un raport calitate pret excellent. 

Oferta noastră pentru primăvara și vara anului 2019 constă în menuri de nuntă delicioase cu prețuri incepand de la 46€ meniu botez, respectiv meniu nuntă 54 €.

Va invităm să veniți să vizionați locația noastră ideală pentru nunți, botezuri, conferințe și evenimente corporate în București Pantelimon Bulevardul Biruinței Nr. 91.

Pentru mai multe detalii puteți apela numărul de telefon: 0787 589 849 sau să completați formularul de pe siteul nostru, alegând data preferată pentru eveniment. Veți primi un răspuns în maxim 24 ore. 


Optimizare-Seo.ro

Suntem mai mult decat o agentie de seo, avem peste 12 ani experienta in marketingul digital din romania. Folosim cele mai recente tehnici de SEO pentru a pozitiona natural siteul afacerii...

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →