Altfel de.....cadouri pentru o persoană dragă!

Publicat pe 27 August 2021
Dacă ziua unei persoane dragi se apropie și dacă doriți să o impresionați, puteți să țineți cont de recomandarea noastră! Este vorba despre un altfel de cadou de care își va aminti cu drag. Un obiect fin, elegant, realizat cu mult bun gust, de foarte bună calitate, care chiar poate fi personalizat pentru persoana căreia îi este adresat.

Bijuteriile personalizate de foarte bună calitate, sunt realizate doar de anumite magazine de profil.

 Oferta magazinului online onixbox.ro merită analizată cu atenție! Aici aveți posibilitatea să găsiți bijuterii foarte frumoase și de bună calitate, la prețuri foarte mici. Sunt bijuterii confecționate din argint și aur de foarte bună calitate sau din inox. Gravarea lor se realizează cu tehnologii de ultimă oră. Inscripționarea este reușită și rezistă mult timp!

 Care sunt recomandările noastre?

 Un foarte frumos cadou care poate impresiona pe aproape oricine, poate fi un model foarte modern de lantisor argint personalizat. Personalizarea lui se poate face fie cu inscripționarea unei fotografii sau cu inscripționarea unui text cu semnificație aparte.

 Modelele de lănțișoare cu pandantive pătrate realizate din argint 925 sunt foarte atrăgătoare. În oferta actuală există atât de multe avantaje încât, alegerea devine mult mai simplă. Transportul este gratuit pentru orice comandă, cadoul este ambalat într-o foarte frumoasă cutie de bijuterii și într-o pungă elegantă pentru cadouri. Persoanele care comandă acum beneficiază de o reducere de 25%. Cadoul va fi însoțit și de o felicitare care poate fi, de asemenea, personalizată la cerere.

 Mai mult decât atât, pentru aceste modele de lănțișoare, se poate inscripționa gratuit și un text pe spatele medalionului gravat sub formă de poză.

 Lănțișoarele personalizate cu text arată și ele nemaipomenit de bine! Reprezintă un cadou foarte elegant și inedit pentru o prietenă, pentru o iubită, soție, pentru fiică sau chiar și pentru un cuplu.

 Pe medalion pot fi inscripționate date importante precum data nașterii, data căsătoriei sau orice altceva de acest gen. Gravura se va face cu tehnologii foarte moderne pe bază de ultrasunete. Durata unei astfel de gravuri este destul de îndelungată.

 Lănțișorul de argint personalizat cu pandantiv pătrat de 16 mm este un alt tip de cadou, extrem de frumos și modern. Foarte potrivit pentru persoanele tinere! Argintul este de tip 925, lănțișorul are o lungime de 45 cm. Poate fi ambalat foarte frumos într-o cutie de bijuterii modernă. Însoțit de un foarte bogat buchet de flori de sezon și un tort de ciocolată sau un platou cu prăjituri asortate, poate reprezenta o surpriză destul de frumoasă pentru orice persoană dragă!

 Dacă ați ales să organizați și o petrecere surpriză pentru invitată, invitat sau …. pentru un cuplu care urmează să se căsătorească în curând, atunci, cadoul va fi la înălțime. Suntem siguri că îl vor purta mult timp și că le aduce aminte de clipele frumoase de sărbătoare.

 Alte produse incluse în oferta magazinului online onixbox.ro

 Oferta acestui frumos magazin online mai include și foarte multe tipuri de brățări care pot fi, de asemenea, personalizate la cerere, brățări pentru domni și doamne, brățări pentru cupluri precum și foarte modernele brățări cu modele nautice.

 Acestea sunt realizate din piele și argint sau aur de foarte bună calitate. Ca și toate celelalte produse sunt livrate în mod gratuit. Ambalajul este de asemenea oferit gratuit de către magazin, precum și felicitarea care le va însoți!

Domenii: Lifestyle

EDCORA IT SERVICES SRL

Reunim cele mai importante tehnici și tactici de optimizare si promovare online. Edcora transformă bugetul de promovare din cheltuială în investițe profitabilă. EDCORA iți oferă soluția perfectă...

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!