Am lansat animalepierdute.ro, unica platforma de renunire a cainilor si pisicilor cu stapanii lor

Publicat pe 6 Iunie 2019
animalepierdute.ro este un site destinat iubitorilor de animale. Este prima solutie pe care o au la dispozitie stapanii care si-au pierdut animalutul de companie. Anunturile se posteaza usor si gratuit.

Romania se afla printre locurile codase din Uniunea Europeană în ceea ce privește gestionarea animalelor pierdute, ratacite sau fara stapan. Exista foarte putine adaposturi de caini si pisici care sa fie sustinute de Guvernul Romaniei. Doar ONG-urile si cateva mii de voluntari se implica activ in grija fata de animale. Din luna mai 2019, am inceput sa ne implicam si noi, prin creearea site-ului animalepierdute.ro.

Site-ul este usor de utilizat si pune la dispozitie toate uneltele pentru gasirea cainilor pierduti, pentru adoptia cainilor si a pisicilor fara stapan. Poti adauga anunturi gratuite, fie ca vrei sa oferi spre adoptie, ai pierdut sau ai gasit pe strada un caine sau o pisica. De asemenea, poti sa verifici anunturile postate de alti utilizatori si sa va ajutati reciproc. 

Sectiunile Adopta un Caine sau Adopta o Pisica sunt create special pentru animale si pentru stapani, deopotriva. Rolul acestor sectiuni este ca animalele sa-ti gaseasca mult mai repede un nou camin, iar pentru viitorii stapani, sa-si gaseasca prietenul potrivit, fara a plati vreun leu pentru rasele de caini si pisici, scoase la vanzare, de obicei, in schimbul a catorva sute de euro. 

animalepierdute.ro este complet gratuit pentru toata lumea si usor de folosit. Cand l-am conceput prima oara nu am avut in gand profitul, ci doar sa ajutam animalele, de toate felurile, sa-si gaseasca stapanii. Echipa noastra nu este una numeroasa, insa ne putem mari sperante in comunitatea iubitorilor de animale din Romania, care, din fericire, este uriasa.

In ciuda lipsei de preocupare a autoritatilor, animalele fara stapan din Romania au in continuare sperante ca isi vor gasi o familie iubitoare pentru ca aproape toti dintre noi, avem instinctul de a proteja animalele, fie ca le oferim de mancare, le luam acasa, le ducem la veterinar, ori creeam un site pentru a le ajuta sa-si gaseasca stapanii, ori o noua familie. 

Pe langa suportul adus cainilor, pisicilor si a stapanilor, animalepierdute.ro ajuta si adaposturile pentru animale din intreaga tara sa fi mult mai vizibile si sa atraga donatii, ori mancare pentru cainii si pisicile tinute acolo. 

Domenii: Media

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →