AMARIS Apartamente Eforie Nord: de ce apartamentele au devenit preferatele turiștilor din România?

Publicat pe 18 Februarie 2022
Eforie Nord a devenit în ultimii ani stațiunea favorită a familiilor și a grupurilor de prieteni care vor să se distreze și să se relaxeze la Marea Neagră. Și ce se întâmplă când alegi o locație de cazare creată pentru familii și grupuri de prieteni, situată chiar în Eforie Nord, pe faleza plajei Steaua de Mare? Răspunsul este clar: te bucuri de o vacanță minunată, cu nimic mai prejos decât experiențele turistice similare din țări străine.

AMARIS este o locație de cazare în apartamente și garsoniere, situată pe faleza mării. Mobilierul, precum și dotările și facilitățile din bucătărie sunt noi-nouțe și de cea mai bună calitate. Obiectivul AMARIS este ca turiștii să nu aibă nevoie să aducă nimic cu ei în vacanță decât hainele de plajă și jucăriile pentru copii. Zona este plină de terase și restaurante pentru toate gusturile.

Cum este să te cazezi într-un hotel de apartamente la Marea Neagră?

Locațiile de cazare în apartamente perfect echipate pentru vacanță sunt, de la an la an, o opțiune tot mai populară în ochii românilor. Marele avantaj este că ai la îndemână tot ceea ce îți trebuie pentru vacanță. Camerele sunt mari și spațioase astfel încât să încapă toată familia sau un grup de prieteni. Unii turiști preferă să meargă să mănânce la restaurante, iar mulți alții fie își comandă mâncare în apartamente, fie chiar își prepară anumite feluri de mâncare în bucătăriile apartamentelor. Într-un apartament spațios te bucuri de o vacanță relaxantă și poți să te odihnești și să îți încarci bateriile la maximum.

Unul din punctele forte ale aparthotel-urilor îl reprezintă discreția oferită musafirilor și intimitatea. Turiștii se cazează în apartament în deplină siguranță și pot alege să limiteze interacțiunile cu alte persoane. Accesul în locație este permis doar celor care sunt cazați într-unul din apartamente.

Trendul dezvoltării acestor locații de cazare în apartamente la mare se va menține și în următorii ani pentru că această variantă beneficiază de atuuri incontestabile - inclusiv din punct de vedere financiar. În special cei care ar trebui să închirieze mai multe camere la hotel, vor obține tarife mai bune dacă aleg varianta unui aparthotel.

Complexul AMARIS Eforie Nord oferă cazare în apartamente și studiouri închiriate în regim hotelier. Ai dotări complete pentru vacanță, camere spațioase și locație lângă plajă. Acestea este propunerea AMARIS pentru vacanța ta la malul mării.

Domenii: Turism

EDCORA IT SERVICES SRL

Reunim cele mai importante tehnici și tactici de optimizare si promovare online. Edcora transformă bugetul de promovare din cheltuială în investițe profitabilă. EDCORA iți oferă soluția perfectă...

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!