American Ballroom: 10 ani / + 2800 nunti / +700 botezuri / +350000 invitati.

Publicat pe 19 Septembrie 2019
American Ballroom – alegerea nr. 1 in materie de evenimente de nunta si botez din Bucuresti. De peste 10 ani, American Ballroom a gazduit in cele 3 locatii din Bucuresti si in cele 11 sali open-space toate tipurile de evenimente: nunti si botezuri, petreceri corporate, aniversari, majorate.

American Ballroom: 3 locatii in Bucuresti pentru nunti / botezuri / evenimente corporate

American Ballroom dispune de trei complexe in Bucuresti:

  • American Ballroom Militari, sector 6, cu 3 saloane pentru evenimente;
  • American Ballroom Pipera, sector 1, cu 3 saloane ;
  • American Ballroom Pantelimon, sector 2, cu 5 saloane pentru evenimente si un cort de evenimente, cu deschidere directa catre American Garden.

Fiecare locatie din Bucuresti are bucatarie proprie, asigurand invitatilor preparate la rang de arta culinara.

Fiecare locatie are parcare privata, pazita, pentru ca invitatii tai sa ajunga relaxati la petrecere si sa se distreze fara griji.  

De asemenea, fiecare complex de sali de evenimente ofera facilitati pentru fumatori – un spatiu in exterior, dotat cu mese de cocktail.

Iti asiguram hostess la intrarea in locatie pentru directionarea invitatilor si o camera a mirilor / invitatilor unde iti vei putea schimba hainele sau te vei putea relaxa.

American Ballroom:  11 saloane dedicate exclusiv nuntilor, botezurilor si evenimentelor private

Saloanele American Ballroom sunt dedicate exclusiv nuntilor, botezurilor si evenimentelor private, astfel ca amenajarile interioare si decoratiunile sunt in ton cu specificul petrecerii.

De asemenea, saloanele sunt open-space, ne-existand „colturi ascunse” sau coloane care sa impiedice vizibilitatea si socializarea invitatilor.

Fiecare sala de evenimente este amenajata diferit. Lux, Glamour, Romantic, Modern, Urban sau Clasic? In functie de natura evenimentului si preferintele tale, alegi sala preferata.  Spune-ne ce iti doresti si noi te invitam sa vezi saloanele potrivite!

Cele 11 sali de evenimente American Ballroom din Bucuresti au suprafete si capacitati diferite, putand gazdui atat petreceri restranse, cat si petreceri grandioase. Mai precis, de la 200 mp pana la 500 mp, putand gazdui de la 100 pana la 300 de invitati la mese.

American Ballroom – raport corect intre calitatea serviciilor oferite si preturile percepute

In primul rand, bucataria noastra respecta toate standardele si cerintele legislatiei si normelor in vigoare, cu spatii de productie corect delimitate si utilate corespunzator – asigurand un flux corect de pregatire, pastrare si servire a preparatelor, in conditii optime de igiena. Alimentele sunt intotdeauna proaspete. Cu noi, aveti garantia ca nu vor exista suprize neplacute din acest punct de vedere.

Meniurile propuse sunt variate si includ o serie de servicii extra precum Candy Bar, Lemonade Bar, wedding planner.

Sunt incluse in oferte: aranjamente de sala (fete de masa, servete – toate din brocart), aranjamente florale si suporturi de aranjamente florale (15 modele la alegere) pe fiecare masa, decor special pentru masa de prezidiu, numere de masa si  meniuri pe fiecare masa, casuta de dar si opis. Bineinteles, mirii si invitatii vor defila, pana la salonul de nunta, pe covorul rosu asternut in cinstea lor.

Oferim un raport corect intre calitatea serviciilor pe care le oferim si preturile pe care le percepem pentru acestea.

Contacteaza-ne chiar acum pentru o vizionare!

Website: https://americanballroom.ro/

Facebook: https://www.facebook.com/AmericanBallroomBucuresti/

Telefon: 0756 116 009

E-mail: office@americanballroom.ro 

Domenii: Lifestyle

OSEOM Media SRL

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →