Analko Aluminium Industry – liderul in constructii metalice sudate

Publicat pe 20 Iulie 2018
Una dintre cele mai importante preocupari ale echipei de profesionisti de la Analko este realizarea unui mix optim intre dorinta clientului si toate cerintele de siguranta care sunt impuse de standardele existente la nivel european.

Una dintre cele mai importante preocupari ale echipei de profesionisti de la Analko este realizarea unui mix optim intre dorinta clientului si toate cerintele de siguranta care sunt impuse de standardele existente la nivel european. De asemenea, un alt obectiv important este reducerea pierderilor de materie prima pentru optimizarea preturilor produselor finale. In domeniul confectii metalice industriale se identifica si procesul de sudare tabla, sudare MIG/MAG, debitare tabla si alte astfel de zone de actvitate cum ar fi structuri metalice sudate, domenii in care Analko se afla in top pe piata din Romania datorita calitatii oferite intr-un timp cat mai scurt.

Cum sunt calculate structurile metalice

Calculele pentru realizarea structurilor emtalice care trebuie sudate se face utilizand programe speciale cu scopul de a realiza mai multe analize avansate pentru ca la final sa se stie exact cum ar trebui sa fie influentat optim comportamentul pe care structurile il au in momentul in care cladirea suporta diverse solicitari. Inca de la inceput se realizeaza o conexiune cu clientul pentru ca toate detaliile sa iasa perfect. In urma acestei colaborari dintre echipa Analko si clientii sai, rezulta o foarte mare economie de materiale.

Cele mai bune servicii de sudura

Realizarea imbinarilor sudate la Analko este superioara atat din punct de vedere calitativ cat si economic comparativ cu sudurile care pot avea loc pe santierul de constructii. Din acest motiv cele mai multe strucuri metalice care sunt proiectate aici sunt facute din module care vor fi sudate in altelierele Analko dar care vor fi imbinate be baza de suruburi direct in situl de constructie. Acest lucru se intampla din cauza faptului ca unele componente si structuri metalice au dimensiuni foarte mari deci nu vor putea fi transportate daca sunt montate in fabrica.

Calculele pentru structuri si dimensionarea lor optima se realizeaza pe baza unor standarde impuse atat la nivel european cat si national, dar si in functie de solicitarile venite din partea clientilor. Atunci cand situatia o impune masuratorile pot fi facute si pe baza standardelor apartinand altor state.

Proiecte 3D pentru o mai buna acuratete

In prima faza, dupa discutia cu clientul sunt realizate simularile tridimensionale ale produselor. Dupa ce calculele sunt finalizate, se va modela structura 3D folosind programe pentru a detalia aceste structuri. Astfel fiecare element constructiv va fi prezentat alaturi de modul sau de prindere pentru a fi realizata o macheta fidela dupa structura care va fi ridicata.

Modelul 3D are o serie de avantaje considerabile prin comparatie cu modelele oferite de programele clasice de proiectare. Acesta este cel mai simplu mod prin care se pot obtine informatii cate mai precise despre structura in sine, tipurile de profile care trebuie folosite si specificatiile tehnice pentru suruburile folosite, lungimile barelor si grosimile placii. Cu ajutorul unei machete elementele din structura sunt identificate si exploatate mult mai usor.

Proiectele structurilor metalice implica si realizarea desenelor pentru fiecare reper, la fel si detaliile pentru executie, planul structural si modul de montaj.

Experienta Analko a fost acumulata pe baza numeroaselor proiecte, dar aceasta pozitie i-a permis liderului national din domeniul confectiilor metalice sa gaseasca si sa ofere cele mai bune solutii.


DIGITAL CRAFT AGENCY SRL-D

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →