Andreea Prisăcariu, demonstrație de tenis la Dr. Oetker Junior Trophy. Players Party

Publicat pe 19 Mai 2022
Jucătorii care concurează în cadrul ediției aniversare (cea de a X-a) a Dr. Oetker Junior Trophy au avut parte de o adevărată demonstrație de tenis, având șansa să joace alături de Andreea Prisăcariu și Cătălina Cristea, Director Turneu Dr. Oetker Junior Trophy.

"Mereu m-am simțit bine alături de copii, de viitoarea generație a tenisului. Dr. Oetker Junior Trophy este un eveniment extraordinar. Privesc spre viitor cu încredere, abia aștept să-i văd pe cei mici că ajung departe în tenis. Dacă lucrurile merg bine, avem grijă, îi îndrumăm, este imposibil să nu dea randament. Turneele aceste îi ajută să le deschidă și mai mult apetitul către tenis. Către câștig, victorii, succes. Să le modeleze mentalitatea încât să se vadă câștigători de mici. Doar cu acest gen de gândire poți să ajungi departe. Pentru copii faptul că sunt aici la un astfel de turneu este cel mai important moment al carierei lor. La fel cu pentru Djokovik e important să câștige US Open, spre exemplu. Mulțumesc companiei Dr. Oetker că organizează astfel de tunee încă de când sunt eu mica. De asemenea s-a văzut și implicarea FR Tenis. Îmi doresc să văd o schimbare în țara asta, pentru că este loc. Iar pentru copii am un mesaj, urmăriți-vă visul, nu vă lăsați niciodată călcați în picioare, de nimeni. Jucați cu plăcere. Am avut o întâlnire incredibilă în 2016 la nivel de națională la Tenis Club Curtea de Argeș în meciul cu Polonia. La care a jucat atunci și Iga Swiatek, cu care mă știu de mică. A fost un moment al lansării noastre".

 Copiii au schimbat câteva mingi și cu Văcuța Paula, care a oferit numeroase surprize dulci Dr. Oetker și materiale promoţionale celor mici. De asemenea a avut loc o degustare Paula Pudding.

 La acțiunea ce a avut loc la Centrul Național de Tenis din București au participat și antrenoarea de Fed Cup, Alina Tecşor şi Cătălina Cristea, Director Turneu.

Apoi, jucătorii prezenți la Dr. Oetker Junior Trophy au avut parte de numeroase suprize la Players Party Dr. Oetker Junior Trophy.

Cătălina Cristea (Director Turneu Dr. Oetker Junior Trophy) - "În fiecare an, feed-back-ul a fost unul pozitiv. Foarte mulți părinți, copii, antrenori mi-au spus că Dr. Oetker Junior Trophy e mai bine organizat decât multe turnee de copii de categoria I din Europa. Ceea ce pe noi ne face să fim mândri că le oferim această șansă. Deși am atâtea turnee în spate Dr. Oetker Junior Trophy, constat că am și acum aceleași emoții ca să iasă totul bine. Mulțumesc Dr. Oetker că în fiecare an este alături de noi și că este susținător al tenisului".

Players Party din cadrul ediției aniversare de 10 ani Dr. Oetker Junior Trophy a avut loc la Centrul Național de Tenis din București.

Alina Tecșor (antrenor Fed Cup) – "Pentru copii sunt importante momentele frumoase, mai ales în cadrul unui concurs. Pe noi ne bucură această participare a copiilor și promovare a tenisului. Aceste turneu este extraordinar, iar baza arată senzațional. Părinții sunt foarte mulțumiți, am îmbunătățit lucrurile de la an la an. Sunt foarte mândră că particip la Dr. Oetker Junior Trophy".

 Cei prezenți au degustat din torturile turneului preparate cu ingrediente pentru prăjituri de la Dr. Oetker, din Pizza Ristorante de la Dr. Oetker si Bambino Party de la Angelli.

Competiție aniversară Dr. Oetker Junior Trophy, care face parte din cadrul Tennis Europe U 14, categoria 1, se dispută pînă la sfârșitul acestei săptămâni.

La turneu au participat aproximativ 240 de sportivi din 25 de țări.

Sponsorul oficial al turneului organizat de Federația Română de Tenis este Dr. Oetker România, iar promotorul competiției este Harmony Advertising.

Brandurile care susțin turneul, despre care puteți afla informații pe juniortrophy.ro, sunt: Pizza Ristorante de la Dr. Oetker, Paula Pudding de la Dr. Oetker si Bambino Party de la Angelli.


ASOCIATIA BUSINESS MEDIA CLUB

Asociatia Business Media Club  este conformă unui mediu în continuă schimbare, experimentat în a construi povesti frumoase și eficiente pentru consumatorii din ce în ce mai exigenți care vor...

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!