Angajații Zipper și-au unit forțele și plantează împreună la Cheia și Dezmir

Publicat pe 12 Iulie 2019
Îndrumați de motto-ul “Întregul reprezintă mai mult decât suma părților sale” și crezând în potențialul întregului pe care împreună îl formează și în rezultatele muncii de echipă,

Echipa Zipper își însușește misiunea de a optimiza și consolida fluxurile de date și documente prin intermediul soluțiilor și serviciilor de automatizare, dar se implică activ și în organizarea și gestionarea unui alt tip de proiect, unul de responsabilitate socială, ce vizează soluționarea provocărilor de mediu, cu care ne confruntăm în ziua de astăzi.

Astfel, angajații Zipper România și-au unit forțele și au demarat un proiect de responsabilitate socială pe probleme de mediu, ce vizează plantarea în două locații: șantierul de împădurire “Balabanul” de la Cheia, județul Prahova și la Dezmir, județul Cluj, alături de Asociația “Creștem România Împreună”, în cadrul celui mai amplu proiect de plantări cu voluntari.   

Îndrumați de motto-ul “Întregul reprezintă mai mult decât suma părților sale” și crezând în potențialul întregului pe care împreună îl formează și în rezultatele muncii de echipă, s-au organizat într-o zi de sâmbătă, 6 aprilie, cu mic, cu mare sa meargă de la București la Cheia și de la Cluj la Dezmir pentru a se implica în acțiunea de împădurire a zonelor defrișate dar și a zonelor de șantier forestier. La acțiune au participat pe lângă angajații Zipper România și familiile acestora, încurajând astfel latura educativă a întregii mișcări. 

Activitatea din 6 aprilie de la Cheia a avut rolul de a consolida o porțiune de 0.3 ha ce a fost defrișată în scopul regenerării ecosistemului. Voluntarii Zipper au reușit să facă posibilă plantarea a peste 600 de puieți, brazi, molizi și fagi pe un teren accidentat, iar la Dezmir s-a urmărit continuarea împăduririi unei zone de deal cu frasini și carpeni.

“Suntem de părere că această acțiune ne-a ajutat sa realizăm faptul că împreună putem face lucruri care contează și că implicarea noastră poate contribui la rezolvarea unor probleme ale comunității.” spune Doru Vîjîianu, Director General al Zipper România.    

Evenimentul a fost realizat cu ajutorul Asociației “Creștem România Împreună”, Ocolului Silvic Măneciu și tuturor partenerilor care au ajutat la organizarea acestei acțiuni.

Despre Zipper Romania

Parte dintr-un grup de firme cu prezenţă în 5 ţări din Sud-Estul Europei, cu două centre de procesare in România şi Moldova, Zipper acoperă nevoile companiilor de a-şi optimiza fluxurile interne. Soluţiile şi serviciile de prelucrare a datelor şi a documentelor recepţionate, vehiculate sau expediate dintr-o companie, asigura un suport solid pentru reducerea costurilor şi a timpului de prelucrare.

@ eZipper.ro 

Anton VOICU - Communication & Lead Performance

Bucureşti, Bd. 1 Decembrie 1918 Nr. 1G, s3, t +40 213404638


Zipper Services SRL

Zipper face parte dintr-un grup de firme cu prezenta in 5 tari din Sud-Estul Europei. Cu doua centre de procesare in Romania, la Cluj-Napoca si Bucuresti si unul in Moldova, la Chisinau, Zipper...

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!