Animax organizeaza Black Friday pentru animalul tau de companie

Publicat pe 12 Noiembrie 2018
De Black Friday nu numai oamenii au parte de reduceri semnificative. Acum, Animax pune la dispozitie iubitorilor de animale o serie de promotii pe care nu le poti refuza. De la hrana de pisici la accesorii sau produse pentru ingrijire, Animax iti ofera o sesiune de Black Friday pentru pisica ta. Intra pe site si inregistreaza-te, iar incepand cu 16 noiembrie vei putea sa profiti de cele mai bune oferte de pe piata.

Blana pisicii trebuie sa fie mereu curata si ingrijita, iar pentru asta, trebuie sa pornesti din interior spre exterior, pentru ca pisica ta sa fie sanatoasa si fericita. Incepe cu o hrana pentru pisici calitativa, pe care Animax o pune la dispozitie printr-o gama bogata de producatori renumiti. Continua cu produse de curatat, de care ai nevoie in procesul zilnic de ingrijire al pisicutei tale.

Inregistreaza-te pe site si pregateste-te din timp pentru promotiile Black Friday, iar de pe 16 noiembrie Animax este alaturi de tine cu cea mai buna hrana pentru pisici. Calitatea si pretul excelent al mancarii pentru pisici a facut din Animax alegerea numarul 1 a stapanilor de animale. Daca nu gasesti pe site produsul preferat al pisicutei tale, nu iti face griji, deoarece il gasesti in magazin in perioada 16-18 noiembrie. Ofertele din magazin si cele de pe www.animax.ro vor fi diferite, asa ca fii cu ochii in patru.

Hrana pentru pisici de la Animax mentine o alimentatie desavarsita, un grad complet de digestibilitate, printr-un aport potrivit de proteine si calorii, care corespunde unei nutritii perfecte a pisicilor. Toate produsele Animax au specificatii precise si se potrivesc tuturor pisicilor, in functie de rasa, varsta, nivelul energetic si greutate.

Mancarea potrivita pisicii tale o descoperi doar incercand produsele Animax, diversificate si bogate in proteine, vitamine, lipide, calciu, carbohidrati, amino-acizi, celuloza, minerale, fibre si omega. Hrana pentru pisici de la Animax urmareste indeplinirea necesitatilor unei functionari corecte a organismului, astfel, pisica ta va toarce linistita pe canapea.

Domenii: Educatie

SC THE MARKERS CONSULT SRL

Agentie de marketing si publicitate care ofera rezultate remarcabile si consultanta tuturor celor ce doresc promovare.

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →