Antica Hair Studio - salonul de infrumusetare care merita atentia-

Publicat pe 27 Noiembrie 2018
Clientii unui salon de infrumusetare, precum este Antica Hair Studio, ajung sa paseasca plini de vise, intr-un spatiu atemporal, unde specialistii pun pe primul loc crearea unei stari de bine a acestora si participarea la o experienta inedita unde au parte de tratamente si tehnici de ultima generatie.

Clientii unui salon de infrumusetare, precum este Antica Hair Studio, ajung sa paseasca plini de vise, intr-un spatiu atemporal, unde specialistii pun pe primul loc crearea unei stari de bine a acestora si participarea la o experienta inedita unde au parte de tratamente si tehnici de ultima generatie.

   Antica Hair Studio pune la dispozitia clientilor o gama variata de servicii, astfel:

- Coafura: este foarte important modul in care este aranjat parul, iar atunci cand cineva ajunge pe mana specialistilor de la acest coafor, vor avea garantia ca toate trasaturile frumoase vor fi conturate, iar stilul personal este evidentiat astfel incat schimbarea look-ului sa fie cu adevarat o opera desavarsita.

- Frizerie: aspectul fizic depinde foarte mult de modul in care noi sau specialistii alegem tunsoarea, insa este important ca aceasta sa tina cont de fizionomia fiecarui client si de personalitatea acestuia.

- Manichiura/ Pedichiura: mainile si unghiile unei persoane arata cat de multa atentie acorda fiecare aspectului fizic, de aceea este foarte important ca unghiile sa fie rezistente, ingrijite si curate, datorita unor proceduri si produse care reusesc sa faca diferenta.

- Cosmetica faciala: folosind tratamente speciale de ingrijire faciala, semnele imbatranirii si ale stresului sau oboselii nu isi mai lasa amprenta asupra chipului, de aceea, indiferent ca este vorba despre barbati sau femei, acestia trebuie sa apeleze la serviciile oferite de specialisti.

- Make-up: la acest salon, produsele de machiaj nu sunt folosite pentru a ascunde imperfectiunile tenului, ci pentru a scoate in evidenta toate trasaturile frumoase ale chipului fiecareia, astfel incat aspectul final al fetei fiecarei femei sa atinga perfectiunea.

- Micropigmentarea: sprancenele au un rol foarte important in evidentierea celor mai frumoase trasaturi ale fetei, de aceea este foarte important care este forma lor finala si cum se alege nuanta si culoarea, caci imaginea perfecta a fiecareia depinde foarte mult de acestea.

- Masaj: stresul, oboseala si anumite probleme de sanatate pot fi eliminate cu ajutorul unor sedinte de masaj, de aceea, armonia interioara si echilibrul pot fi regasite in urma unor momente de relaxare si rasfat oferite de specialistii salonului.

   Echipa acestui salon, Antica Hair Studio, se afla mereu la dispozitia clientilor, reusind mereu sa ii surprinda pe acestia cu o atmosfera relaxanta si linistita, unde beneficiaza in permanenta de cele mai bune metode prin care starea de bine este readusa in sufletul si pe fata clientilor. Indiferent pentru care dintre serviciile profesionale se va opta, fiecare client va beneficia de o experienta speciala care il va aduce aproape de imaginea perfecta.

   Fiecare client va beneficia de consiliere personalizata indiferent de aspectul dorit, reusind in acest mod sa gaseasca cel mai potrivit stil personal care sa poata fi adaptat indiferent de momentul zilei sau de evenimentul special la care participa.

  Antica Hair Studio este acel salon coafura Bucuresti unde datorita echipei de profesionisti de aici oricine se poate bucura de momente de maxim rasfat si poate ajunge sa atinga cel mai potrivit stil, reusind sa isi descopere adevarata frumusete si increderea in sine.


DIGITAL CRAFT AGENCY SRL-D

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →