Antreprenoriat din dragoste pentru bijuteri

Publicat pe 20 Iulie 2017
Termenul antreprenoriat provine din cuvântul francez care se scrie la fel, iar antrepenor, conform dex-ului, reprezintă persoana care conduce o antrepriză. Termenul antreprenor implică mai multe aspecte care aduc motivație: independența (deciziile și direcția sunt luate de către aceste, fără implicarea altor persoane), autorealizarea (întreprinzătorul, deţinând o afacere proprie, nu mai întâmpină piedici în autorealizare, singurele fiind cele determinate de propria sa capacitate şi creativitate), posibilitatea unui câştig nelimitat, punerea în practică a idelor creative și altele. Pe lângă toate acestea există și riscuri în activitatea de antreprenor: precum pierderea capitalului investit, povara responsabilităţii totale, programul de lucru foarte încărcat etc.

Considerăm ce primul impuls când se deschide o afacere/firmă nouă este atracția către un anumit produs sau domeniu. Așa a luat naștere proiectul https://ingriko.ro/ - magazin online de bijuterii personalizate- deținut de o familie din Bacău. Povestea a început în anul 2013 și totul a plecat de la pasiunea din dragoste pentru accesorii simple care transmit dincolo de frumusetea lor, sentimente și gândurile bune. Viziunea acestori antreprenori se bazează pe transmiterea optimismului și a bucuriei către clienții finali. În acest an s-a ales un nou logo care să exprime eleganța și stilul Ingriko.

Bijuteriile Ingriko sunt create cu grijă și atenție pentru detalii. Materialele de calitate, precum aurul sau argintul, contribuie la sentimentul de satisfacție al celor care aleg aceste accesorii.

Fiecare piesa spune o poveste, aduce aminte de iubire, prietenie si momente speciale. Motiv pentru care cele mai comandate produse sunt cele personalizate cu numele sau chipul persoanelor dragi. Bratarile de copii Ingriko aduc un sentiment inedit și prețios dragostei părintești.

Avantajele internetului și ale curieratului au făcut ca barierele de distanță să fie ușor depășite iar clienții primesc produsele rapid. Iar bucuria este foarte mare când primești bijuteria personalizată.

Principalele produse disponibile sunt: brățările pentru adulți, bratarile pentru copii, colierele personalizate cu poză sau cu numele celui care le poartă, inele și brelocuri.

Vei putea afla mult mai multe despre brățările pentru copii și descoperi modelele Ingriko la: https://ingriko.ro/bratari-copii , https://ingriko.ro/bratari-copii/102 , https://ingriko.ro/bratari-copii/152 .

Prezența online se face cu ajutorul conturilor de social media https://www.facebook.com/ingriko.ro/ Instagram https://www.instagram.com/INGRIKO_/

Domenii: Retail, Lifestyle

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →