Anunț finalizare implementare proiect “Granturi pentru capital de lucru acordate beneficiarilor”

Publicat pe 16 Iunie 2021
SC PRAVI LOGISTIC SRL anunță finalizarea proiectului ”Granturi pentru capital de lucru acordate IMM-urilor cu activitate economică în unul din domeniile de activitate prevazute în anexa nr.2” proiect număr RUE 1588 înscris în cadrul Măsurii ”Granturi pentru capital de lucru”, instituită prin OUG nr 130/2020.

Implementarea proiectului s-a derulat începând cu data semnării contractului de finanțare cu Ministerul Economiei, Antreprenoriatului și Turismului (fost MEEMA) / A.I.M.M.A.I.P.E. Prahova, M2-1558 / 17.12.2020 până la data 16.06.2021.

Obiectivul proiectului îl reprezintă sprijinirea societatii SC PRAVI LOGISTIC SRL.

Proiectul are printre principalele rezultate, următoarele:

- menținerea activității pe o perioadă de minim 6 luni;

- menținerea/suplimentarea numărului locurilor de muncă față de data depunerii cererii, pe o perioadă de minimum 6 luni, la data acordării granturilor.

Valoarea totală a proiectului este de 569704.89 RON din care:

495395.55 RON grant acordat si 74309.34 RON cofinanțare.

Proiect cofinantat din FONDUL EUROPEAN DE DEZVOLTARE REGIONALA prin PROGRAMUL OPERATIONAL COMPETITIVITATE 2014-2020, Axa prioritara 3- Sprijinirea IMM-urilor ca reactie la pandemia COVID-19, Prioritatea de investitii 3D – Sprijinirea capacitatii IMM_urilor de a creste pe pietele regionale, nationale si internationale si de a se angaja in procesele de inovare.

Date de Contact

Date de Contact beneficiar:

SC PRAVI LOGISTIC SRL

Adresa sediu social: Ploiesti, Al. Iezerului, nr. 5-7, bl. 134, jud Prahova, CP 100243

Website: http://www.pravilogistic.ro/

Reprezentant legal: RACASAN VLAD IONUT;

Adresa de e-mail: office@pravilogistic.ro

Domenii: Afaceri

EDCORA IT SERVICES SRL

Reunim cele mai importante tehnici și tactici de optimizare si promovare online. Edcora transformă bugetul de promovare din cheltuială în investițe profitabilă. EDCORA iți oferă soluția perfectă...

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!