Anvelopele de iarna de la Pneunet.ro – confort si drumuri sigure fara cheltuieli mari!

Publicat pe 11 Octombrie 2017
Sezonul rece este din ce in ce mai aproape de noi si acest lucru presupune mai inainte de toate faptul ca autovehiculele trebuie echipate corespunzator cu anvelope de iarna, astfel incat sa putem face fata tuturor provocarilor din aceasta perioada a anului. Gheata, zapada, precum si temperaturile scazute reprezinta situatii care ii pot pune pe soferi in mare incurcatura daca sunt luati prin surprindere si nu au autovehiculele echipate corespunzator, cu anvelope de iarna de calitate.

Anvelopele reprezinta unica suprafata de contact a autoveiculului cu solul, astfel ca putem afirma negresit faptul ca acestea reprezinta componente deosebit de importante pentru siguranta rutiera.

 Anvelopele de iarna alcatuiesc in conditiile actuale o gama destul de larga de produse, fapt pentru care nu de putine ori, multi soferi sunt pusi in fata unei reale provocari atunci cand trebuie sa isi aleaga anvelopele de iarna potrivite pentru autovehiculul pe care il conduc. Anvelope de iarna se pot cumpara in conditiile actuale si prin intermediul magazinelor online de profil precum Pneunet.ro, astfel ca soferii pot scapa complet de timpul pierdut pe care delasare pana la magazinele fizice il presupune. Anvelopele de iarna de la Pneunet.ro vin la pachet cu o serie de avantaje care te vor ajuta sa faci fata cu brio conditiilor meteo nefavorabile din acest sezon.

 Franare si control excelent.

 Una dintre caracteristicile principale ale acestor anvelope este faptul ca dispun de un numar mult mai mare de lamele si care sunt mult mai pronuntate decat cele de vara. Acest lucru este avantajos pentru conditiile meteo din timpul iernii pentru simplul fapt ca asigura o franare excelenta, chiar si in momentele in care pe partea carosabila se regaseste gheata, zapada sau polei. Mai mult decat atat, aceste anvelope au capacitatea de a oferi o experienta de condus placuta in conditiile in care ofera un control mult mai bun al autovehiuculului chiar si in conditii meteo nefavorabile.

 Rezistenta sporita in timp.

 Anvelopele de iarna sunt construite dintr-un cauciuc mult mai dur spre deosebire de cele de vara si acest lucru le confera acestor anvelope o rezistenta mult mai indelungata in timp, mai ales daca sunt intretinute si utilizate in mod corespunzator. Utilizarea anvelopelor de iarna pe timpul verii duce la uzura prematura a acestora din pricina temperaturilor ridicate, astfel ca este mai mult decat indicat sa nu se utilizeze pe timpul sezonului cald pentru a ne putea bucura de ele pentru vreme indelungata de avantajele acestora.

 De ce Pneunet.ro?

 Pentru ca aici vei regasi una dintre cele mai diversificate game de anvelope de iarna, de la diversi producatori de renume din lume si aici vei regasi si o echipa de profesionisti care iti vor raspunde la toate intrebarile tale. Mai mult decat atat, intreaga gama de anvelope de iarna dispune la ora actuala de reduceri substantiale, astfel ca, alegand acest magazin ai posibilitatea de a economisi la fiecare set de anvelope de vara sau de iarna pe care il achizitionezi pentru tine si autovehiculul tau. 

Domenii: Auto

SC ADA ONLINE SRL

Agentia SEO TargetWeb - Agentie SEO full service, specializata in servicii de optimizare SEO on-page, crestere a vizibilitatii online, content marketing, growth hacking, link building, blogger...

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →