Aparat de curatat cu aburi pentru suprafete igienizate complet – Oferte Bricomix.ro

Publicat pe 21 Iulie 2017
Pentru a beneficia de confort si siguranta, trebuie sa ne asiguram ca mediul in care traim este curat, igienizat si sanatos. Desi gama de detergenti este foarte variata, majoritatea produselor de curatenie au la baza substante chimice ce pot deveni un adevarat pericol pentru membrii familiei.

De aceea, un aparat de curatat cu aburi va poate scapa atat de grija microbilor, mirosurilor neplacute si murdariei, cat si de riscurile utilizarii unor produse chimice. Bricomix.ro va asteapta in acest sens cu cele mai bune oferte de produse destinate curateniei si igienei casei.

Ce poti face cu aceste aparate de curatat ecologice?

Pe langa faptul ca nu dauneaza sanatatii, aparatele de curatat cu abur sunt si ecologice, intrucat folosesc doar apa incalzita la temperaturi mari. In plus, acestea au un consum redus de energie si datorita fortei de indepartare rapida a murdariei, actioneaza intr-un timp foarte scurt. Asadar, daca va doriti un aparat care sa curete si igienizeze suprafetele din locuinta dumneavoastra, acest produs este exact ceea ce va trebuie.

In prezent, exista aparate cu abur mici, recomandate pentru spatiile inguste sau situate la inaltime, dar si aparate cu abur de tip mop, destinate in mod special curatarii pardoselilor. Acestea curata, improspateaza si elimina bacteriile prin pulverizarea unui jet de abur puternic si deosebit de puternic, indiferent ca este vorba de faianta, gresie, rosturi si alte obiecte si suprafete din baie, bucatarie si nu numai. Tot aceste aparate reusesc sa igienizeze cu succes covoarele si draperiile greu de curatat.

Ce fel de suprafete poti curata cu abur?

Aparatele cu aburi de la Bricomix pot fi intrebuintate pentru diverse suprafete din locuinta, iar pe langa curatare, acestea sunt la fel de eficiente si pentru ingrijirea materialelor textile. Iata principalele utilizari ale ale produselor:

Curatarea faiantei si gresiei – Indiferent ca este vorba despre bucatarie sau baie, gresia si faianta pot fi igienizate si curatate cu ajutorul aburului . Astfel, suprafetele raman perfect curate, iar rosturile arata ca noi.

Curatarea pardoselei – Daca simtiti ca mopul nu este suficient pentru intretinerea pardoselei, aparatul de curatare cu aburi de la Brixomix este solutia ideala. Acesta poate fi utilizat pentru numeroase tipuri de pardoseala, este usor de utlizat si omoara microbii.

Inlaturarea depunerilor de grasime – Cu un aparat de mana pe baza de aburi puteti curata facil suprafetele de inox ale chiuvetei, hotei, cuptorului etc. Depunerile de grasime sunt eliminate complet, iar suprafetele raman stralucitoare.

Curatarea bailor si toaletelor – Din cauza umezelii si a variatiilor de temperatura, baia este predispusa la aparitia mucegaiului, microbilor, urmelor de calcar etc. Cu ajutor aburului puteti curata rosturile, suprafetele din sticla, toaleta, racordurile si multe alte spatii greu accesibile.

Bricomix.ro - Aparate de curatat cu aburi la cele mai bune preturi

Daca vreti sa beneficiati de avantajele unei metode de curatare naturala, simpla si ecologica, Bricomix va asteapta cu cele mai bune oferte la aparatele cu abur destinate uzului casnic. Acestea va protejeaza casa si familia, sunt usor de utilizat si intretinut si sunt recomandate persoanelor ce sufera de alergii respiratorii.

Pentru detalii suplimentare si comenzi, accesati www.bricomix.ro sau telefonati la numarul 0732 610 473.

Domenii: Lifestyle

AGENTIA FORTIN SRL

Agenția Fortin aduce împreună o echipă formată din artiști web design, art direction, copywriting, programare și SEO pentru a dezvolta concepte de comunicare profitabile.

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →