Aparatura medicală esenţială într-un cabinet medical. O găseşti la Med Tehnica!

Publicat pe 17 Septembrie 2021
Un cabinet medical la început de drum este o provocare pentru cei mai mulți dintre antreprenorii care activează în acest domeniu.

Un astfel de cabinet este un spațiu special  de lucru unde medicul petrece zilnic multe ore, dar care trebuie să aibă inclus în plan și o zonă de recepție, pentru a-și întâmpina cum se cuvine pacienții, cu accent pe confortul acestora și pe optimizarea timpului.

Pe lângă mobilierul special, cabinetul trebuie să fie dotat cu dispozitive și instrumente dedicate diagnosticării și îngrijirii pacienţilor. Pentru a fi siguri că serviciile oferite sunt de cea mai bună calitate, specialiștii au nevoie de aparatură performantă, care să prezinte cu acuratețe informații și imagini, astfel încât diagnosticul să fie cel adecvat. Ce surse sunt la dispoziție pentru a achiziționa astfel de aparatură și instrumentar specific?

Magazinul online Med-Tehnica.ro oferă aparatură performantă și diversă pentru un act medical impecabil.  Între altele, în oferta magazinului online au fost incluse aspiratoare chirurgicale, aparat de anestezie, dispozitive de ultrasonografie, cardiologie, dermatologie, pneumologie, neonatologie, obstetrică-ginecologie, electrocautere, urologie, endoscopie etc.

Mobilierul şi aparatura medicală performante sunt esențiale în lucrul cu pacienţii

Aparatura medicală are un rol esenţial în orice unitate medicală. Aceasta se achiziţionează, în primul rând, în funcţie de specialitatea medicilor. Med Tehnica a inclus în oferta sa dispozitive de ultima generaţie, cu care să se intervină eficient în tratamentul pacienţilor, dar şi pentru diagnosticare corectă.

Pe lângă aparatură, oferta magazinului online include şi mobilier potrivit pentru cabinetele medicale:

Mese şi canapele de examinare – mobilier necesar într-un cabinet medical

Masa de examinare este prezentă în orice unitate medicală. Se folosește în special pentru a instala pacientul confortabil pentru examinare, în poziție șezând sau culcat. Alegerea mesei de examinare se face în funcție de specialitatea medicului, în plus, personalul medical își poate alege canapeaua de examinare în funcție de spațiul disponibil în cabinet.

Nevoile în ceea ce privește echipamentele variază în funcție de specialitatea personalului medical. De exemplu, kinetoterapeuții au nevoie de o masă de masaj mai lată, prevăzută cu o fantă pentru fața pacientului; masa ginecologică, este o soluţie pentru obstetrică, pentru că permite ca pacienta să fie poziționată confortabil pentru a fi examinată - echipată cu etrieri sau suport pentru picioare.

Scaune de tratament care facilitează îngrijirea pacienţilor

Printre piesele de mobilier esenţiale în cabinetul unui medic, scaunul de tratament este un element important. Medicul trebuie să ia în considerare ergonomia sa pentru a oferi cea mai bună îngrijire pacientului.

Masa pentru tratament şi pansamente care asigură o suprafaţă de lucru excelentă

Echipată cu patru roți și tăvi sau sertare de depozitare, o astfel de masă este ideală pentru depozitarea și transportul echipamentelor medicale mici, cum ar fi instrumentele și consumabilele medicale, în timpul anumitor intervenţii. Este ușor de manevrat și se poate considera o suprafață de lucru excelentă, plasată fiind lângă masa de examinare. De obicei din oțel inoxidabil, se dezinfectează uşor, susţinând o igienă bună.

Lămpi de examinare - instrumente utile în orice cabinet medical

Lampa de examinare oferă vizibilitate mai bună personalului medical și îi permite să aibă gesturi mai precise. La alegerea unei lămpi de examinare trebuie luate în considerare mai multe criterii importante. Între acestea, calitatea de iluminare este cea mai importantă, deoarece asigură un plus în timpul examinării şi, prin urmare, pentru diagnosticare. Luminile de examinare cu LED sunt de o calitate mai bună, deoarece oferă o luminozitate excelentă, fără a emite căldură, și consumă puțină energie.

O astfel de lampă este şi Lampa diagnostic Solis 30, aflată acum în oferta Med Tehnica. Potrivit descrierii sale, a fost concepută în principal pentru utilizarea ca sursă principală de lumină în cabinetele în care se consultă pacienţi.

Domenii: Farma

NETBOOSTER SRL

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!