„Ape curate asumate” – ȋntre Dunăre și mare, un surâs de vară ȋn Delta Dunării

Publicat pe 12 Iulie 2021
In luna iulie, evenimentul #Apecurateasumate, sustinut de Aqua Carpatica, a fost dedicat Deltei Dunarii.

 Am invatat cum sa fii mai responsabil si sa iti asumi contributia vis a vis de apele acestei zone, cat si de emotiile personale – apele interioare.

Zilele acestea am mai dezvelit un pic din copilului interior si emotiile personale, alaturi de proaspetii absolventi ai clasei a IV-a B, de la Scoala Generala „Petre Ghelmez”, din Bucuresti.

Aqua Carpatia i-a insotit pe parcursul dintre Dunare si Marea Neagra, in Delta Dunarii, intr-un cadru inedit al apelor.

Au putut admira nuferii si flora bogata, dar si numeroasele pasari care traiesc in zona apelor. Au putut experimenta cum oamenii traiesc in comuniune si armonie cu natura.

Copiii veniti in tabara au aflat mai multe despre viata si apele din Delta Dunarii, cat si despre analogia cu emotiile interioare. Au invatat cum sa pastreze apele acestea cat mai curate, astfel incat diversitatea si frumusetea zonei sa ramana nealterate.

Si, cum ne-am dorit sa ii insotim pana la varsarea Dunarii in mare, pana ce apa dulce se uneste cu cea sarata, ne-am bucurat enorm de entuziasmul si joaca lor in cadrul de nisip si valuri, sub amprenta viitorului … Clasa a V-a B.

Aqua Carpatica i-a sustinut printr-o informare corecta si o hidratare adecvata, atat a corpului fizic, cat si a starii de bine emotionale.

Asuma-ti si tu o mica parte de contributie pentru a pastra apele interioare cat mai curate!

Evenimentul lunar “APE CURATE ASUMATE” este organizat de Portalul PR Spiritual TOT CEEA CE ESTE (totceeaceeste.ro).


ASOCIATIA BUSINESS MEDIA CLUB

Asociatia Business Media Club  este conformă unui mediu în continuă schimbare, experimentat în a construi povesti frumoase și eficiente pentru consumatorii din ce în ce mai exigenți care vor...

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!