Apptown City srl vinde teren cu autorizatie de construire + proiect

Publicat pe 11 Octombrie 2017
Apptown intra pe o noua nisa, cea de achizitii, dezvoltare si vanzare ca business la cheie, lansand spre vanzare Teren cu autorizatie de construire + proiect autorizat.

      Apptown intra pe o noua nisa, cea de achizitii, dezvoltare si vanzare ca business la cheie, lansand spre vanzare Teren cu autorizatie de construire + proiect autorizat.

     Terenul este situat intr-unul dintre punctele cheie ale Bucurestiului, mai exact la intrare in Pipera, la doar 3 minute de Mall Promenada si de Polul financiar Barbu Vacarescu - Floreasca - Aviatiei - Pipera. Suprafata totala a terenului este de 2520Mp, are dubla deschidere, iar regimul de inaltime este de S+P+4 retras. Coeficienti urbanistici: C.U.T 3 - P.O.T max. 60%, suprafata totala construita 7520 mp.

      Lucrand cu o echipa de profesionisti, achizitia activelor este verificata la baza printr-un proces de due dilligence mijlocit de una din cele 4 firme de top de avocatura din piata ROMANEASCA .

      Pentru o mai buna cunoastere a pietei colaboram cu o societate care furnizeaza servicii de market study si fezabilitate fiind tot una din cele 4 firme de top. Altfel spus asiguram o reteta de succes de la achizitie pana la vanzarea catre clientul final. Analizand toate detaliile pietei, cererea si oferta, putem defini cu exactitate rezultatul final, altfel spus investitia este una sigura si profitul final estimat fara abateri si necunoscute.

      App Town City Srl

      Compania App Town City Srl a fost infiintata in anul 2014 de catre un grup de dezvoltatori imobiliari romani, acestia avand o experienta de peste 10 ani in domeniu. La finele anului 2016, au adus cu succes in stadiu de Sold Out proiectul Apptown City Brancoveanu.

      Date contact:

      Tel: +40.784.111.888

      Email: vanzari@apptown.ro

      Http://www.apptown.ro

      Bogdan Serghei

      Director vanzari

Domenii: Imobiliare

SC APP TOWN CITY SRL

Suntem o echipa tanara de investitori romani si avem un scop bine definit, acela de a oferi calitate si confort. Tratam proiectele cu seriozitate si dedicare, implicandu-ne total in intregul proces...

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →