AQVILA CLUB**** din RUCĂR a devenit primul şi singurul complex turistic din România afiliat la Organizaţia Mondială a Turis

Publicat pe 12 Septembrie 2019
În urma unui proces de evaluare de peste un an de zile, Aqvila Club**** din Rucăr a devenit prima şi singura organizaţie privată din România membră afiliată la Organizaţia Mondială a Turismului, agenţie a Organizaţiei Naţiunilor Unite (ONU).

Cu un grad ridicat de personalizare a serviciilor, Aqvila Club**** din Rucăr este o locaţie excelentă pentru desfăşurarea activităţilor destinate turismului de afaceri, programe de team building, de training, workshopuri, ȋntâlniri de lucru şi alte evenimente corporate, precum şi evenimente private, aniversări.  

În cei peste 15 ani de activitate, complexul a găzduit peste 500 de companii multinaţionale şi româneşti importante. Aqvila Club**** din Rucăr promovează un turism responsabil și durabil, gastronomie gourmet, valorifică resursele, produsele şi tradițiile locale, potenţialul natural şi uman al zonei și contribuie la îmbunătățirea condițiilor de trai din comunitate.

Încurajează conservarea ecosistemului munţilor Carpaţi, prin activități în aer liber, cu programe care contribuie la educarea participanţilor ȋn privinţa ocrotirii mediului, cunoaşterea şi protejarea naturii şi dezvoltă colaborări cu organizaţii care au proiecte similare de dezvoltare a turismului durabil.

www.aqvilaclub.ro

Pentru detalii suplimentare, vă rugăm să ne contactaţi la:

Liliana BALICI

Managing Partner

ITS Events Management – Exclusive Partner for Aqvila Club****

liliana@itsevents.ro

Domenii: Afaceri

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →