Arcom tinichigerie si vopsitorie auto isi mareste echipa

Publicat pe 25 Februarie 2019
Fie ca este vorba de vopsirea integrala sau partiala a unui autovehicul, aceste lucrari necesita o serie de pregatiri si cunoastere pentru obtinerea unei lucrari durabile, de la calitatea vopselei utilizate si modalitatea de aplicare a acesteia, la dotarile atelierului vopsitorie si expertiza angajatilor ce pregatesc suprafetele ce urmeaza a fi vopsite si n special a vopsitorilor auto ce aplica grund-ul, vopselele si lacurile.

Astazi stam de vorba cu domnul Mugur Arsenescu, manager Arcom Auto Service, ce ofera servicii de tinichigerie si vopsitrie auto in Bucuresti la standarde inalte, localizat in Sector 1 Calea Grivitei 355-357. 

Cateva cuvinte despre vopsitoria auto Arcom Auto Service ?

Arcom Vopsitoria Auto este o societate cu capital integral romanesc, si foloseste exclusiv tehnologie germana si produse de vopsitorie premium. Vopsitoria auto si-a inceput activitatea pe piata din Romania in anul 2016, beneficiind de unul dintre cele mai moderne ateliere de tinichigerie si vopsitorie auto din Bucuresti.

La ce va pricepeti cel mai bine ?

In prezent, ofera servicii complete de tinichigerie si vopsitorie autoturisme si SUV-uri, la standarde de inalta calitate: chituri, fullere, lacuri si vopsele si este dotat cu cabine de vopsit moderne in care se realizeaza operatii de vopsire elemente auto sau vopsire integrala cu vopsele nemetalizate, metalizate, perlate sau lacuri si vopsele speciale cu efecte de cupru, crom sau alte culori deosebite.

Punem mare accent pe pregatirea suprafetelor innainte de vopsit !

Pregatirea autovehiculelor pentru vopsire este foarta importanta si are impact direct asupra rezultatului final, pregatirea pentru vopsit se realizeaza in standuri special amenajate, autovehiculele fiind izolate integral. In aceasta etapa a lucrarii, se vor utiliza dispozitivele germane de slefuit profesionale si solutii de import speciale in vederea absorbtiei a prafului, aceste dispozitive sunt dotate cu filtre si grup de aspiratie.

In vederea identificarii culoriilor se foloseste un spectofotometru, un scanner digital Ratio Scan II, care are rolul de a identifica culoarea autovehiculului cu precizie maxima. Ulterior identificarii culorilor, autovehiculul este bine izolat pentru a asigura o vopsire de calitate, fara urme sau zone neprotejate. 

Vopseaua si lacurile ce urmeaza a fi aplicate sunt preparate in laboratorul propriu , urmeaza o asistata de computer care garanteaza obtinerea culorii si nuantei dorite de client. Spre deosebire de alte service-uri auto cu tinichigerie vopsitorie auto din Bucuresti, noi inainte de aplicare pe suprafetele care urmeaza sa fie acoperite cu lacuri si vopsele verificam temeinic pentru a inlatura orice impuritati si particule de praf.  

Aplicarea lacurior si vopselelor se face conform recomandarilor producatorului, cu ajutorul echipamentelor speciale contribuie la potrivirea culorii cu cea originala si la mentinerea ei in forma buna cat mai mult timp.

Dupa aplicarea vopselei, se actioneaza asupra fiecarui strat cu un jet de aer pentru a permite uscarea si a evita crearea petelor sau a defectelor de vopsire. Ultimul strat aplicat este cel de lac, care are rolul de a da stralucire masinii si de a proteja impotriva actiunilor mecanice, chimice sau climatice. 

Vopseaua aplicata pe suprafetele autoturismului se usuca in cuptor, in intervale de timp care variaza de la 15 pana la 40 de minute, in functie de tipul vopsea sau de lac aplicat.

Cine sunt clientii dumneavoastra ?

Serviciile de vopsitorie oferite de vopsitoria auto Arcom Bucuresti se adreseaza atat clientilor persoane fizice ce au un buget propriue pentru aceste lucrari dar si clientilor de beneficiaza de polite de asigurari auto CASCO sau RCA. Acestia beneficiaza de decontarea directa a reparatiilor de catre companiile de asigurari. Arcom Auto Service are o buna colaborare cu toate marile companii de asigurari auto.

Care este secretul in acesta activitate ?

Nu este nici un secret, dar daca totus doriti sa il numiti asa, as putea spune ca secretul consta in calitatea fortei de minca, a oamenilor angazati, a tinichigiilor , preparatorilor si vopsitorilor auto. La Arcom Auto Service, acestia participa in mod constant la cursuri de pregatire profesionala, nationale si internationale. Profesionalismul angajatilor si calitatea excelenta a echipamentelor si a produselor utilizate se reflecta in executarea unor lucrari apreciate de clientii care ne recomand frecvent.

Cat costa vopsirea integrala a unui autoturism la ARCOM ?

La vopsitoria auto Arcom https://arcom-autoservice.ro/ se realizeaza lucrari performante inclusiv pentru autoturisme si SUV-uri cu vopsele din serii limitate preturile pentru vopsirea integrala a unui autoturism porneste de la 4000 +TVA lei respectiv 5500 lei +TVA pentru SUV-uri, iar pretul vopsirii unui element auto este de 350 lei +TVA.

Angajam vopsitor pregatitor, vopsitori profesionisti si tinichigii

Ne aflam in plina dezvoltare, ne marim echipa de pregatitori, vopsitori profesionisti si tinichigii, daca doresti sa lucrezi intr-un mediu placut in care te poti dezvolta pe plan profesional si sa castigi un salaru bun, te consideri un om serios, onest si muncitor, iti respecti atributiile, esti atent la detalii si iti gestionezi bine timpul, te asteptam in echipa noastra ! Acceseaza siteul nostru si trimite cv-ul tau sau apeleaza 0744 778 866 si programeaza-te pentru un interviu. Iti dorim mult succes !


Optimizare-Seo.ro

Suntem mai mult decat o agentie de seo, avem peste 12 ani experienta in marketingul digital din romania. Folosim cele mai recente tehnici de SEO pentru a pozitiona natural siteul afacerii...

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!