Arme de autoaparare de la MLD Guns

Publicat pe 29 Iunie 2020
Instrumentul de autoaparare este o arma civila de autoaparare, a carei circulatie nu este interzisa si nu necesita permisiunea de cumparare, transport si utilizare.

Magazinul online Mld Guns ofera o gama larga de pistoale cu bile de cauciuc pentru autoaparare. Ar trebui sa stii ca aceste instrumente de autoaparare sunt potrivite pentru neutralizarea sau sperierea inamicului, fara a-i provoca rani fatale si fara utilizarea fortei fizice. Mld Guns vinde produse de inalta calitate si certificate, care si-au dovedit eficacitatea in practica si au protejat mii de oameni de actiunile ilegale ale huliganilor si infractorilor.

Arme de autoaparare pentru tine

Toate mijloacele de autoaparare au propriul principiu de actiune si difera in greutate si dimensiune. Intr-o anumita situatie, o arma poate salva o viata, iar in alta poate face numai rau. Nu exista solutii universale, si prin urmare, inainte de a cumpara arme de autoaparare, este necesar sa alegi in functie de conditiile de utilizare posibila. In magazinul online Mld Guns poti gasi un catalog de produse populare si, in acelasi timp, eficiente pentru protectia impotriva atacurilor altor persoane si animale. Legislatia actuala ofera cetatenilor dreptul de a cumpara arme de autoaparare cu bile de cauciuc, tocuri pentru pistoale si cartuse cu bile de cauciuc. Astfel de produse ofera posibilitatea de a te proteja impotriva atacurilor ilegale. Aplicatia lor iti permite sa ai un anumit avantaj in situatii periculoase, crescand semnificativ sansele de nu fi vatamat. Toti oamenii ar trebui sa se gandeasca la siguranta lor. Acest lucru este valabil mai ales pentru cei care se plimba ocazional pe strazi pustii sau traiesc intr-o zona cu un mediu periculos.

Gama de produse populare

Gama de arme de autoaparare este destul de larga, si anume:

· pistoale cu bile de cauciuc 12R cu calibrul de 45 Rubber, 17R cu calibrul de 45 Rubber, 18R cu calibrul de 45 Rubber, pistol cu bile de cauciuc Fort 10R cu calibrul de 9 mm, 12R cu calibrul de 9 mm, 14R, 17R, 18R, 19R cu calibrul de 9 mm, pistol cu bile de cauciuc Fort 9R cu calibrul de 9 mm;

· cartuse cu bila de cauciuc cu calibrul de 45 Rubber si 9 mm;

· magazine de rezerva pentru Fort 12R/17R/18R;

· toc Fobus KMSP pentru pistolul Fort 12RM/14R;

· toc Fobus SWMP pentru pistolul Fort 17R/18R.

Fiecare dintre aceste arme de autoaparare are propriile sale avantaje si caracteristici. Nicio arma de autoaparare nu este o solutie ideala pentru toate ocaziile. Fiecare dintre mijloacele de autoaparare are propriul sau scop si este potrivit pentru o anumita situatie. Prin urmare, este recomandabil sa porti aceste produse in combinatie. Astfel de arme de autoaparare sunt cele mai populare mijloace si nu implica primirea unei licente speciale si a altor permise. Poti sa le tii intotdeauna cu tine, fiind capabil in orice moment sa te aperi de furt, atacul huliganilor si in cazul altor situatii similare.

Domenii: Retail

Accent Adserving Agency SRL

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!