ASER da startul campaniei 10 pentru sesiune!

Publicat pe 25 Ianuarie 2018
Prin concursuri cu premii, stickere cu mesaje reprezentative si alte surprize, membrii ASER vor sa-ti transforme sesiunea intr-o experienta mai placuta. In perioada 22 ianuarie - 9 februarie multe oportunitati te asteapta pe pagina lor de Facebook, asa ca fii la curent cu postarile lor.

Pentru ca anul acesta ASER implineste 20 de ani de cand ofera studentiilor experiente de dezvoltare personala si profesionala, a pregatit o Editie Gold a campaniei 10 pentru Sesiune. Asadar, ASERistii, au aruncat o privire in trecutul celorlalte campanii si au facut un top 5 al celor mai atractive sloganuri despre sesiune. Acestea vor fi imprimate pe stickerele de culoare aurie (Gold), element diferentiator fata de stickerele cu mesajele noi.

De altfel, o sa se organizeze si un Sticker Hunt, motiv pentru care, ASER te provoaca sa gasesti stikerele specifice campaniei, lipite in locuri strategice. Tot ce trebuie sa faci este sa le fotografiezi si sa le postezi pe pagina de Facebook. 

In parteneriat cu companiile EY, Genpact, KPMG si Unilever, ASER a facut posibila realizarea unor concursuri, iar castigatorii se vor bucura de premii atractive. Spoiler Alert : printre premii se numara un CityBreak intr-o capitala Europeana si bilete la Untold. Asadar, in cadrul campaniei se premiaza studentii dornici de distactie la sfarsitul sesiunii. 

Urmeaza o perioada aglomerata, în care sirul cafelelor isi pierde numarul, iar noptile nedormite tind spre +∞ . Tinerii din ASER si-au setat deja un mindset potrivit si vin in caminele studentesti cu stickere si bartere sa-ti ofere un plus de energie si motivare. 

Toata campania poate fi urmarita pe pagina oficiala de Facebook si Instagram a asociatiei. Aici, gasesti detaliile referitoare la regulamentele și deadline-urile concursurilor. Asa ca, nu uita sa fii la zi cu tot ce se întampla. 

ASER este un ONG studentesc, ce ofera studentilor experiente de invatare prin proiecte, evenimente si campanii. Sunt tineri axati pe autodepasire, iar prin pasiunea si entuziasmul cu care actioneaza au reusit si reusesc sa aduca impact in mediul economic studentesc. 

Domenii: Educatie

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →