Asined.ro – Descopera preturi avantajoase la servicii de injectie mase plastice – Preturi avantajoase

Publicat pe 1 August 2017
Prin intermediul unuia dintre cei mai importanti fabricanti de mase plastice si confectii textile din Romania ai posibilitatea sa comanzi o varietate de produse: dopuri si sigilii de plastic, umerase si tacamuri de unica folosinta (pentru uz casnic sau industrial).

Fiecare comanda este realizata prin intermediul tehnologiei de injectie mase plastice in conformitate cu cele mai performante standarde de profil.

Tehnologia Asined.ro de injectie mase plastice - Alegerea ideala pentru realizarea produselor de care ai nevoie

Compania Asined Automotive este specializata in fabricarea diverselor componente auto si nu numai, utilizand tehnologia complexa de injectie mase plastice, pe dimensiuni si gramaje diverse.

Produsele realizate sunt destinate industriilor automotive, feroviare si altele. Gama articolelor din mase plastice variaza de la: tacamuri de unica folosinta, cani, dopuri, la sigilii de plastic, dibluri, umerase sau perii.

Prelucrarea materialelor din mase plastice, precum tacamuri de unica folosinta sau componente de jucarii pentru copii, se realizeaza printr-o tehnologie deosevita de turnare prin injectie, respectand normele tehnice si standardul ISO TS 16949.

Etapa de turnare prin injectie de mase plastice are la baza diversi factori care eficientizeaza procesul de realizare al diverselor produse din gama Asined.

Asined Automotive investeste in ansambluri tehnologice performante dedicate fabricarii produselor din plastic realizate pe baza de matrita personalizata.

Activitatea pe aparatura performanta si echipaj profesionist. Masina de injectie marca Haitilan asigura o linie de productie rapida, care satisface cererile de produs atat in cantitate cat si in calitate. Intreg personalul angajat in procesul de realizare al produselor prin injectie mase plastice opereaza cu profesionalism si experienta, astfel incat rezultatul final sa se ridice la standardele cerute.

Catalogul Asined.ro iti sta la dispozitie cu o gama diversificata de produse realizate prin tehnologia de injectie mase plastice

Firma vine in intampinarea clientilor prin servicii personalizate in functie de preferintele acestora. Astfel, chiar daca soliciti un produs realizat dupa o matrita personalizata sau optezi pentru produsele standard oferite de Asined.ro, compania se asigura ca cererea ta sa fie indeplinita cu precizie, iar produsul rezultat sa fie exact ceea ce cautai.

Tehnologia de injectie mase plastice moderna utilizata asigura un flux rapid al liniei de productie, firma operand atat cu solicitari in linii mari, dar si cu comenzi restranse.

Culoarea sau dimensiunea produselor pot varia in functie de cerere, de asemenea.

Ceea ce recomanda compania Asined nu este doar calitatea, ci si modularea pe cerintele primite din partea clientilor.

Experienta in prelucrarea produselor de mase plastice a fost recunoscuta atat pe plan national, firma aflandu-se in topul companiilor de profil, dar si pe plan international. Capacitatea tehnologica moderna a plasat produsele Asined in randul celor de pe piata internationala.

Puteti regasi mai multe informatii despre intreaga linie de produse executate prin injectie mase plastice Asined.ro, dar si despre serviciile pe care compania le mai ofera, alaturi de alte produse din catalog, accesand website-ul www.asined.ro

Aveti la dispozitie si numerele de telefon 021 316 27 85 / 0722 411 446 pentru a intra in contact cu unul din specilistii firmei, pentru consultanta gratuita.

Totodata, pe adresa de e-mail office@asined.ro sunt asteptate toate nelamuririle dumneavoastra, la care vi se va raspunde cu maxima promptitudine.

Domenii: Auto

AGENTIA FORTIN SRL

Agenția Fortin aduce împreună o echipă formată din artiști web design, art direction, copywriting, programare și SEO pentru a dezvolta concepte de comunicare profitabile.

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →