Asined.ro - Huse de protectie pentru o gama variata de produse si accesorii

Publicat pe 27 Martie 2017
Depozitarea si transportul pot fi mult mai usoare atunci cand avem la dispozitie accesoriile necesare, mai ales ales cand vine vorba de diverse echipamente si accesorii.

Firma Asined este specializata intr-o gama variata de huse de protectie care sunt destinate celor care isi doresc un produs de inalta calitate, rezistent si usor de manevrat.

Acestea sunt realizate din materiale speciale, cu rezistenta sporita la utilizari multiple si sunt prevazute cu chingi de prindere, ce faciliteaza utilizarea huselor. In plus, aveti posibilitatea de a comanda huse personalizate dupa criterii functionale si estetice potrivite necesitatilor dvs.

Ce rol au husele de protectie si cand pot fi utilizate?

Atunci cand vrem sa protejam un obiect de praf, apa, raze UV sau diversi alti factori, cea mai simpla solutie este sa gasim o invelitoare potrivita. Insa, de foarte multe ori, improvizatiile se dovedesc a fi insuficiente, iar eforturile noastre in zadar.

Din acest motiv, specialistii Asined recomanda gama de huse cu rol de protectie special concepute pentru accesorii de gradina, echipamente de sonorizare, anvelope si multe alte produse.

Acestea pot fi confectionate din materiale diverse, ce asigura conditii optime de depozitare, indiferent de mediul in care se afla (garaj, depozit, magazine etc).

Cu ce produse va intampina Asined? Calitate si rezistenta garantate!

Oferta completa este alcatuita din diverse modele de huse, dar si saci de dimensiuni variate, ce servesc depozitarii si transportului. Mai exact, puteti achizitiona:

Huse anvelope – Depozitarea anvelopelor trebuie sa fie una cat mai sigura, lipsita de riscul degradarii, mai ales in tipul sezonului rece. Aceste huse sunt realizate din materiale speciale, ce protejeaza anvelopele de praf, murdarie sau umezeala si sunt foarte usor de folosit datorita fermoarului si manerelor din dotare;

Huse pentru accesorii de gradina – Aici gasiti huse pentru oferi protectie plantelor pe parcursul iernii. Produsele sunt disponibile in mai multe culori si sunt realizate din polipropilena;

Huse pentru echipamente de sonorizare – Acest tip de echipament este deosebit de sensibil si necesita protectie corespunzatoare; dat fiind ca artistii calatoresc foarte mult, echipamentele trebuie mai intai protejate si abia apoi transportate dintr-o locatie in alta. Husele Asined sunt rezistente, au manere puternice si sunt disponibil in diverse forme si dimensiuni;

Huse termoizolatoare – Aceste huse cu fibra de sticla sunt utilizate pentru termoizolarea cuproarelor industriale si altor echipamente supuse unor temperaturi extrem de ridicate. Personalizarea se poate realiza conform cerintelor dvs.;

Saci transport valori – Ideali pentru transportul banilor, documentelor, bijuteriilor si altor valori; comenzile pot fi personalizate;

Saci protectie lenjerie – Nu trebuie sa lipseasca din calatorii si sunt confectionati din poliester 100%.

Descoperiti ofertele Asined si comandati huse de protectie de inalta calitate!

In cazul in care aveti nevoie de oricare dintre produsele mentionate anterior, Asined va asteapta cu preturi foarte avantajoase, livrare rapida si calitate garantata.

Aceste huse moderne asigura protectia de care au nevoie produsele si echipamentele vizate, datorita materialelor deosebite, dar si experientei indelungate e echipei Asined.

Pentru mai multe detalii despre acestea, accesati website-ul www.asined.ro

Reprezentantii firmei va stau la dispozitie cu informatii suplimentare la urmatoarele date de contact:

Telefon: 021.316.27.85

Mobil: 0722.411.446

Fax: 021.316.07.79

E-mail: office@asined.ro

Domenii: Auto

AGENTIA FORTIN SRL

Agenția Fortin aduce împreună o echipă formată din artiști web design, art direction, copywriting, programare și SEO pentru a dezvolta concepte de comunicare profitabile.

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →