Asined.ro – Pentru depozitare si transportare in regim de siguranta accesati huse anvelope fabricate in Romania

Publicat pe 10 Ianuarie 2017
Compania ASINED fabrica si comercializeaza un tip de produse special create pentru protectia spatiului interior disponibile sub forma de huse anvelope ceea ce le face niste echipamente special create pentru stocarea anvelopelor in cadrul unitatii de locuit sau in portbagaj.

Conducatorii auto stiu faptul ca odata cu venirea anotimpului rece legislatia in vigoare nu permite proprietarilor de masina sa circule cu aceasta fara anvelope adaptate caracteristicilor principale ale iernii: zapada si gheata.

Diferite modele de huse anvelope reprezinta solutia optima pentru depozitare, deoarece anvelopele vor fi protejate si implicit si spatiul dvs. de depozitare.

Huse anvelope pentru diferite modele si dimensiuni utilizabile pe o perioada imposibil de determinat – Rezistenta si durabilitate marca ASINED AUTOMOTIVE

Compania ASINED AUTOMOTIVE va pune la dispozitie o varietate de huse anvelope pentru numeroase modele si diferite dimensiuni disponibile sub forma unui set de 4 bucati, astfel incat sa evitati orice neplacere pe tot parcursul depozitarii anvelopelor de iarna sau vara. Acest produs este confortabil in privinta usurintei cu care anvelopelor pot fi manipulate, sunt rezistente la apa, compacte si rezistente la deteriorari mecanice si orice model de husa pentru anvelope dispune de fiabilitate ceea ce confera durabilitate pe o perioada imposibil de determinat. Fiecare husa este echipata cu manere confortabile pentru transportare si concepute pentru o rezista oricarui tip de gretautate raportata la dimensiunile standard ale anvelopelor.

Achizitionati huse anvelope de la un producator specializat: ASINED AUTOMOTIVE

V-ati decis sa cumparati un set format din aceste huse pentru anvelope? Nimic mai simplu. Tot ce trebuie sa faceti este sa stabiliti dimensiunile lor si sa contactati echipa de consultanta tehnica ASINED pentru a stabili detaliile comenzii. Beneficiati de un produs prevazut cu manere si fermoare pentru usurinta introducerii anvelopelor si usurinta in privinta transportarii si pentru cea mai adecvata protectie pe tot timpul depozitarii. In plus, puteti achizitiona un model suplimentar pentru roata de rezerva.

Asined.ro - Husele pentru anvelope simplifica orice dificultate legata de transportarea rotilor in stare curata in compartimentul de pasageri

Materialele prime din care sunt create aceste huse contin: TNT, tercot si bumbac. Un astfel de produs rezista la orice greutate a anvelopei. Aspectul lor este foarte modern si atractiv, iar culorile pot fi alese in functie de preferintele dvs. Datorita proprietatilor intrinseci materialelor din care sunt create, husele pentru anvelope sunt de calitate si dispun de o capacitate corespunzatoare pentru o protectie maxima. Pe langa toate acestea, husele asigura o protectie impotriva efectelor radiatiilor ultraviolete si previn contactul accidental cu medii si substante agresive cum sunt benzina sau uleiurile.

Husele pentru anvelope simplifica orice dificultate legata de transportarea rotilor in stare curata in compartimentul de pasageri

Asined.ro - Produse realizate din mase plastice si confectii textile industriale

Fiecare produs fabricat de ASINED disponibil dispune de o descriere detaliata a caracteristicilor principale site-ul companiei: www.asined.ro

Asigurati-va ca diametrul rotii corespunde cu marimea husei si beneficiati de serviciul de consultanta tehnica pentru a achizitiona acel tip de material necesar pentru dvs., in functie de caracteristicile sale de exploatare. Pentru informatii suplimentare sunati la unul dintre numerele de telefon:

0213 162 785 sau 0722 411 446

Domenii: Auto

AGENTIA FORTIN SRL

Agenția Fortin aduce împreună o echipă formată din artiști web design, art direction, copywriting, programare și SEO pentru a dezvolta concepte de comunicare profitabile.

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →