Asined.ro – Tot ce trebuie sa stii despre produsele din categoria automotive

Publicat pe 9 August 2017
Asined Automotive ofera o gama diversa de accesorii esentiale pentru masini. De la storuri pentru geamurile masinii pana la cutii din materiale textile cu separatoare pentru pastrarea in ordine a micilor ustensile nelipsite din trusa unui sofer auto.

Toate produsele din categoria automotive sunt fabricate la scara industriala si pot fi comandate astfel incat sa fie personalizate.

Storurile auto, absolute indispensabile in perioada verii, nu numai ca ofera protectie impotriva soarelui, dar sunt fabricate astfel incat pot fi fixate usor.

Prezoanele, de care orice conducator auto se foloseste periodic, trebuiesc protejate pentru a se pastra functionabile pentru o perioada indelungata.

Asined.ro - De la saci pentru prezoane la huse pentru anvelope

De asemenea, fabrica Asined Automative produce saci pentru prezoane din materiale de calitate, impermeabile, cu snur dublu asigurand astfel protectia acestora.

Folosind acesti saci nu exista riscul ca praful sa se infiltreze in textura materialului din care sunt alcatuite aceste ustensile. 

Chingile de fixare sunt un alt tip de accesoriu produs de Asined Automaive si sunt special fabricate pentru prinderea sau ancorarea diferitelor lucruri din domeniul auto.

Fabricate la randul lor din materiale de calitate, lipsite de catarama sau capasa metalica permit astfel prinderea mai ferma a obiectelor.

De asemenea, sacii pentru kit-uri pentru accesorii confectionati de Asined Automotive sunt foarte utili pentru pastrarea in siguranta a trusei de prim ajutor, a cricului, precum si a altor componente de ordin secundar destinate automobilului.

Acesti saci pot fi fabricati in marimi si din materiale diferite, in functie de cerintele clientului. Nelipsite din aceasta gama larg de produse sunt husele pentru anvelope – antiderapante sau nu.

Aceste huse, prevazute cu manere si fermoar nu doar ca usureaza transportul si depozitarea anvelopelor, dar dincolo de asta, datorita lor spatiile de depozitare, fie cele de acasa sau din interiorul automobilului, se pastreaza curate.

Cutiile cu separatoare, fabricate din TNT (fibre sintetice din polipropilena) disponibile in mai multe dimensiuni pot fi chiar personalizate si protejeaza in mod optim produsele sensibile.

Acestea din urma pot fi transportate fara riscuri si fara a fi in vreun fel sau altul afectate. Mai mult decat atat, datorita cutiilor cu separatoare ordinea in depozitare este usor de mentinut.

Asined.ro –Materiale textile de calitate si piele ecologica

In cele din urma, geanta din piele ecologica destinata protejarii si depozitarii prelatelor de tip paravant este un accesoriu a carui calitate este vizibila chiar in forma lui exterioara.

Usor de manevrat si in acelasi timp solid confectionata este un produs special creat pentru orice conducator auto.

Asadar toate produsele oferite de Asined Automative de foarte buna calitate sunt in acelasi timp accesibile financiar si foarte placute din punct de vedere estetic.

Cand ai o masina, principala ta preocupare consta in depozitarea pneurilor odata cu schimbarea anotimpurilor.

Tot Asined rezolva aceasta problema, oferindu-ti cea mai buna solutie pentru protectia, transportul si depozitarea anvelopelor.

Pentru a beneficia de produse fabricate in numar foarte mare si care sa fie personalizate, in functie de specificul afacerii tale, angajatii fabricii Asined Automotive iti recomanda cele mai profesionale servicii de consultanta si proiectare a produselor finite.

Date de contact

Website: www.asined.ro

Telefon: 021 316 27 85 / 0722 411 446

E-mail: office@asined.ro

Domenii: Auto

AGENTIA FORTIN SRL

Agenția Fortin aduce împreună o echipă formată din artiști web design, art direction, copywriting, programare și SEO pentru a dezvolta concepte de comunicare profitabile.

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →